Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
25 augusti, 2008 at 22:59 #223765Anonym anvandareMember
Revbensspjäll är något jag älskar (dessa har dock inte jag gjort)
25 augusti, 2008 at 23:19 #223766Anonym anvandareMemberUgnsgratinerad kycklingtaco med sallad! Ink Nachos såklart;)
SUPERGOTT26 augusti, 2008 at 07:24 #223767Anonym anvandareMemberLite kvällsfika
[img=http://www.grafisktforum.org/attachment.php?attachmentid=24046&d=1219434728]
27 augusti, 2008 at 22:19 #223768Anonym anvandareMemberrecept på Ugnsgratinerad kycklingtaco Tack!
27 augusti, 2008 at 23:03 #223769Anonym anvandareMemberhugo77 wrote:recept på Ugnsgratinerad kycklingtaco Tack!3-4 pers. Ugn: 200 graders varmt
1 grillad kyckling (eller 3-4 tinade kycklingfiléer och ugnstek dem i 200 grader ca 30 min först)
½ påse taco kryddmix
2 dl lätt créme fraiche
1 stor burk mild Salsa tacosås
3-5 dl (valfritt mått) blandade djupfrysta grönsaker (majs, paprika och ärtor, Jag hade inte detta i utan tog färska grönsaker vid sidan)
1-2 dl mager (12%) riven ost
hur mycket taconachos ni vill ha, den ska fylla c.a hälften av en ugnfast form.(Hade inte heller detta i, utan vid sidan om)Skär kycklingen i små tärningar och häll den i en gryta.
Rör sedan i kryddmixen och blanda med kycklingen en stund och häll sedan ner creme fraiche, salsasåsen och grönsakerna(om man nu väljer att ha det) och låt den koka lite tills grönsakerna blir mjuka.Krossa nachoschipsen i en ugnfast form, ca 30×40 cm. Häll sedan ner blandningen ovanpå chipsen, strö sedan över med riven ost.
Sedan in i ugnen ca 10 min eller tills osten har smält & fått färg.
Kan även ha röran i tortillas och strö över ost o sen in i ugnen, eller äta bara den med nachos.
Vi täckte bara över ett tunt lager riven ost, tycker det är godare då
27 augusti, 2008 at 23:11 #223770Anonym anvandareMemberKyckling ala Café de Paris, SUPER GOTT var det!!
Har inget recept så får skriva hur man gör vilket är mycket enkelt!
2 st kycklingfiléer som du skär i bitar
Stek dessa kycklingbitar
Ta 2 dl mjölk, 2 dl vatten och sedan lägger man i 2 påsar Café De Paris (finns bland annat på willys) och blanda detta i en kastrull som du sen värmer. Man ska ha i 50g margarin eller 25 men vi kör utan och det smakar lika bra för det:)
När såsen har kokat en stund så tar man i kycklingen och blandar en liten stund i svag värme.
Voila, färdigt! Serveras godast med ris men kan ta potatis, gratänger vad man nu vill ha. Tar inte så långt tid att tillreda:)
Kommer med ny matbild imorn också, blir sweetchili torskgryta!27 augusti, 2008 at 23:17 #223771Anonym anvandareMemberbasic shit, och big O
27 augusti, 2008 at 23:32 #223772Anonym anvandareMemberKarlssooooon Är du medveten om att din datorskärm nästan är större än din tv? Bevisar ju ganska ordentligt vad du prioriterar.
Förresten såg kycklingen riktigt god ut. Och hungrig är jag också, nästa mål om 12 timmar.
27 augusti, 2008 at 23:35 #223773Anonym anvandareMemberInsulinus wrote:
Förresten såg kycklingen riktigt god ut. Och hungrig är jag också, nästa mål om 12 timmar.Vill inte vara elak:whistle: men den är grymt go;)
28 augusti, 2008 at 06:05 #223774Anonym anvandareMemberSom vanligt så ser allt kanon gott ut……
Nu vill jag ha min frukost, men man får la vänta en stund…
Ni som flitigt lägger upp bilder,alltid att kolla in…. :up:
28 augusti, 2008 at 10:36 #223775Anonym anvandareMemberVar det någon som sa revben?
[img=http://farm4.static.flickr.com/3048/2735751463_42c3b9c4f5_o.jpg]Nu dröjer det nog innan man står vid grillen igen
28 augusti, 2008 at 11:55 #223776Anonym anvandareMemberMaod wrote:Var det någon som sa revben?Nu dröjer det nog innan man står vid grillen igen
Ooooh fyy vad det såg gött ut! Förstår verkligen inte hur man kan vara vegetarian!!!!
28 augusti, 2008 at 13:26 #223777Anonym anvandareMemberdietmat!!!
28 augusti, 2008 at 13:45 #223778Anonym anvandareMemberMarina N wrote:dietmat!!!vad gött det ser ut
28 augusti, 2008 at 15:54 #223779Anonym anvandareMemberDagens mat!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.