Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
3 januari, 2010 at 16:24 #225235
Anonym anvandare
MemberFlessa wrote:Blobas; Ser riktigt gott ut, något i min smak alltså. Fast grönsakskåt som jag är så saknar jag lite utav dessa. Ser lite tunnt ut med tanke på att du alltid nämner om att du försöker ”bulka” upp dig?Alla har olika energibehov och att bulka betyder inte ”Ät allt du ser” för människor som tänkt lite.
3 januari, 2010 at 19:33 #225236Anonym anvandare
MemberFlessa wrote:Ser riktigt gott ut sara!tack de va de oxå
3 januari, 2010 at 22:22 #225237Anonym anvandare
MemberNic Nordin wrote:För din skull så skulle jag gärna säga att det inte var gott alls…men då skulle jag ljuga :whistle:Här får ni lite fler bilder, lätt- och snabblagat och riktigt jäkla gott!
Det där såg riktigt gott ut! Vad är det? Kyckling, morot och lök? Vad gjorde du såsen av? Hade du nåt mer kul i?
4 januari, 2010 at 23:09 #225238Anonym anvandare
Memberenkelt…och GOTT
5 januari, 2010 at 00:21 #225239Anonym anvandare
MemberExex wrote:enkelt…och GOTTSer absolut inte tokigt ut, skulle dock själv valt majonäs framför kaviar på äggen
5 januari, 2010 at 11:43 #225240Anonym anvandare
MemberTacopaj med extra tacoköttfärs, tomater och lök på.
Hemmagjord pizza med speciell tomtatsås för pizza, ost, skinka, tomater, gyrokött, färska champinjoner och pizzakrydda.
Smoothie på slow pro smultron mixat med frysta jordgubbar, hallon och blåbär.
5 januari, 2010 at 15:46 #225241Anonym anvandare
MemberVarför döljer du tacopajen med tomaterna? Kan du inte lägga dem lite åt sidan så vi andra får se skönheten där under?
5 januari, 2010 at 15:58 #225242Anonym anvandare
MemberExex wrote:enkelt…och GOTTEnkelt att tillaga måhända. Men en riktig balansakt att kunna servera utan att något skall ramla av.
Ägghalvor på porslinstallrik är sjukt svårt att få still. Kanske räkorna funkar som halkskydd?
5 januari, 2010 at 18:42 #225243Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Varför döljer du tacopajen med tomaterna? Kan du inte lägga dem lite åt sidan så vi andra får se skönheten där under?Haha sorry, ska tänka på det nästa gång
6 januari, 2010 at 01:19 #225244Anonym anvandare
MemberStekt fläskkött med champinjoner, vattenkastanjer och lök som sedan fått puttrat i hemmagjord köttbuljong. Detta serverades med jasminris. Förbannat gott! :pop:
6 januari, 2010 at 10:22 #225245Anonym anvandare
MemberNic Nordin wrote:Stekt fläskkött med champinjoner, vattenkastanjer och lök som sedan fått puttrat i hemmagjord köttbuljong. Detta serverades med jasminris. Förbannat gott! :pop:Det där ser gott ut och välanpassad mat när det råder Sibirenkyla ute!!
Nu blev jag sugen på en klassisk biffstroganoff, mumma…
6 januari, 2010 at 13:14 #225246Anonym anvandare
Memberniklas sjöö wrote:det där ser gott ut och välanpassad mat när det råder sibirenkyla ute!! :dnu blev jag sugen på en klassisk biffstroganoff, mumma…
:d
6 januari, 2010 at 16:29 #225247Anonym anvandare
MemberNic Nordin wrote:Stekt fläskkött med champinjoner, vattenkastanjer och lök som sedan fått puttrat i hemmagjord köttbuljong. Detta serverades med jasminris. Förbannat gott! :pop:Usch så hungrig jag blev nu!
7 januari, 2010 at 10:08 #225248Anonym anvandare
Member[img=http://www.anderssvensson.org/wp-content/upLoads/ostkaka.jpg][img=http://www.anderssvensson.org/wp-content/upLoads/ostkakor.jpg]Gårdagens hemmagjorda laktosfria ostkakor
7 januari, 2010 at 11:31 #225249Anonym anvandare
Memberflessa wrote:mr nic nordin börjar få kläm på det här med matlagning ser jag, :up::d
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.