Home › Forums › Matlagning och Recept › Vilken gröt är bästa att äta?
This topic contains 30 replies, has 0 voices, and was last updated by Anonym anvandare 10 years, 1 month ago.
-
AuthorPosts
-
2 april, 2008 at 21:29 #771252
Gröt på fiberberikade havregryn med lite ingefära, MASSOR av kanel, psyllumfrön och så böåbär och sojamjölk till det. Supergott!!!! Skulle kunna äta det till varje mål om bara smaken fått styra………
2 april, 2008 at 23:02 #771253Betty wrote:Gröt på fiberberikade havregryn med lite ingefära, MASSOR av kanel, psyllumfrön och så böåbär och sojamjölk till det. Supergott!!!! Skulle kunna äta det till varje mål om bara smaken fått styra………Det där låter visserligen gott, men inte om man kan välja Ris a la Malta istället!
3 april, 2008 at 20:19 #771254meeper wrote:Det där låter visserligen gott, men inte om man kan välja Ris a la Malta istället!Ok, om jag får välja fritt BARA efter smak så väljer jag ju också Ris a la malta, för jag älskar verkligen också det. HElt klart det bästa på julbordet!!!!
3 april, 2008 at 22:00 #771255Har faktiskt aldrig ätit Ris a la Malta…. måste testa
8 april, 2008 at 10:16 #771256Bäst o godast enligt mig:
1 dl havregryn
1 ägg
1/2 grovhackat rött äpple
10-12 sötmandlar
2 dl vatten
Rör om. In i micron ca 2 min. Rör om igen. In i micron ca 1 min till. Strö över kanel och vaniljwhey. Rör om. Servera med mjölk.
Mängderna varieras efter behov.
Favoritfrukosten för mig.
Mvh3 maj, 2008 at 09:39 #771257Finns ju massvis med gryner att välja på: Bovete,havre, grahamsgryn, kruskakli, rågflingor och alla färdiga blandningar av div sportgryn. Köp hem lite olika och prva dig fram, vad du tycker är godast och passar din kropp bäst.
3 maj, 2008 at 15:46 #771258Jag kör varje morgon:
Ekologiska Havregryn (godare)
Vatten (kranvatten)
Kanel (vid jul har jag pepparkakskrydda)
Kardemumma
Sötningsmedel (Hermesetas)
ValnötterBlir ”gröt” och ett stort glas vatten till.
Så ser min frukost ut varje morgon3 maj, 2008 at 16:26 #7712591dl fiberhavregryn
1msk soyamjöl
1/2tsk salt
ingefära
1 ägg
1,5dl vattenUnder tiden som gröten blir klar: dela ett Conferens-päron i små bitar. Blandas i gröten före servering.
Till detta en stor kopp grönt te:P
3 maj, 2008 at 20:49 #771260Fiberhavregrynsgröt med äppelmos och massssa kanel, en skvätt mjölk till såklart.
Smakar ûber efter morgonprommisen.
3 maj, 2008 at 21:31 #771261Jag har tröttnat på alla flummiga grötkombinationer.
Hederlig havregrynsgröt (inte på några fiberhavregryn!) med mjölk och hallonsylt. Känner jag för det strösslas lite socker ovanpå. Gott som tusan och gångbart i längden.
3 maj, 2008 at 21:35 #771262Mammas ”tomtegröt”, med kanel och socker. Till det serveras några skivor
Vörtbrtöd med skinka och stark senap, gäärna med ett glas kall mjölk vid sidan om : )hmm..8 månader kvar till julafton;)
4 maj, 2008 at 10:44 #771263Raan wrote:1dl fiberhavregryn
1msk soyamjöl
1/2tsk salt
ingefära
1 ägg
1,5dl vattenUnder tiden som gröten blir klar: dela ett Conferens-päron i små bitar. Blandas i gröten före servering.
Till detta en stor kopp grönt te:P
edit: 1/2 krm salt…
Det ska ju gå att äta gröten me:o4 maj, 2008 at 12:18 #771264Robert Svensson wrote:Men jag äter inte frukost längre så jag vet inte.Vem har sagt att gröt måste ätas till frukost?
4 maj, 2008 at 13:39 #771265Smaken är som baken.
4 maj, 2008 at 16:29 #771266Gyllenhammars havregryn (ej fiberberikade) som tillagas med dubbla mängden vatten, 1-2 st ägg, redigt med kanel och lite salt. Serveras med tärnad frukt eller kvarg med funlight.
Opti frullebulle
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.