Svininfluensavaccinet

Home Forums Repan Svininfluensavaccinet

 • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #548968

  Finns ganska mycket information därute nu för tillfället angående det här vaccinet mot svininfluensa. Jag har precis fått upp ögonen för ”alternativa” rapporteringskällor, långt ifrån Aftonbladet och TV4. Jag har inga underlag för diskussion eller kött på benen för att göra ett ställningstagande hittills huruvida det här vaccinet är nån ny FRA-historia (eller värre) eller bara vad det framstår som i media – ett vaccin som är bra för oss och som håller oss friska. Jag vet inte, vilket jag vill understryka.

  Jag anser dock att det är var människas uppgift att ha ögonen öppna för att allt som inte sägs på bästa sändningstid.

  Bedöm själva;

  Produktresumén för Pandemrix:

  ”Allvarliga biverkningar står att läsa om i Pandemrix bipacksedel. Utifrån bipacksedeln är det lätt att räkna ut att om hela svenska folket vaccinerar sig kan det leda till att ca 900 personer blir förlamade samt att ca 9000 pers. kan drabbas av, citat: ”allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte behandlas, kan leda till kollaps, koma och död”.

  Sid. 26 i produktresumén står det: ”Som med alla vacciner skyddar inte Pandemrix alla vaccinerade.”

  Läkemedelsverkets produktresumé; ([http://www.lakemedelsverket.se/upload/pandemrix.pdf].

  En nyligen utförd studie avslöjar att små mängder av tiomersal i vacciner har ett samband med patologiska förändringar av hjärnan som återfinns i autistiska tillstånd:

  [http://www.epochtimes.se/articles/2009/08/05/17598.html]

  ”Vaccin kan göra mer skada än nytta” enligt Ann-Cathrin Engwall, doktor i molekylär cellbiologi. ”Om viruset muterar och utvecklas till att bli farligare kommer sannolikt vår befolkning att ha en sämre motståndskraft mot nya varianter än om vi inte hade massvaccinerat”.

  [http://svininfluensan.com/content/vac … a-mer-skada-%C3%A4n-nytta]

  Om Guillain-Barrés syndrom (GBS) som är en akut inflammatorisk sjukdom i perifera nerver

  Se Pandemrix produktresumé sid. 5 där står det att detta är en biverkning av Pandemrix, drygt 900 personer kan drabbas av GBS om hela svenska folket vaccinerar sig, (sällsynt biverkning = 1/10 000). Om GBS:

  [http://wse276299.ta60.talkactive.net/]

  Enligt smittskyddsläkare Jan Smedjegård är svininfluensan inte farlig – i alla fall om man inte tillhör någon riskgrupp. Vidare säger han (4/9-09): ”Av vinterinfluensan dör runt 3 000 personer om året bara i Sverige. Det är lika många som har dött av svininfluensan i hela världen.”

  [http://www.sr.se/vastmanland/nyheter/artikel.asp?artikel=3076537]

  Svensk ledande influensaforskare anser att det är onödigt att vaccinera sig mot svininfluensan:

  [http://svininfluensan.com/content/svi … orskaren-bj%C3%B6rn-olsen]

  Uppgifter som talar för att skadeverkningar och dödsfall av vaccinet har inträffat:

  [http://www.dailymail.co.uk/news/artic … ts-25-deaths-America.html]

  Regeringens förbud mot kvicksilver, men tyvärr finns tydligen undantag för pandemivacciner:

  [http://www.regeringen.se/sb/d/119/a/118546]

  Mer om vaccin och svininfluensan:

  [http://www.scribd.com/doc/18015582/H1 … cine-Letter-Aus-2nd-draft]

  Sen finns rena skräckapporter också om man surfar Youtube lite:

  [youtube=eB7OwPk5Z78]

  #70904
  #548969

  Vad jag har förstått är det en helt vanlig influensa, bara det att viruset ser lite annorlunda ut vilket gör att spridningen kommer bli större än en vid en ”vanlig” influensa. Ja du kan dö, precis som du kan dö av ett getingstick.

  #548970

  nice samling av lite info, tack Grunditz!

  #548971

  Notera att WHO har ändrat sin defination av vad en Pandemi är helt nyligen. Om ni inte redan är inne på vaken.se så tipsar jag er om att kolla in där. Väldigt intressanta länkar och information.

  #548972
  Dementis wrote:
  Notera att WHO har ändrat sin defination av vad en Pandemi är helt nyligen. Om ni inte redan är inne på vaken.se så tipsar jag er om att kolla in där. Väldigt intressanta länkar och information.

  Stämmer bra det, man gjorde den ändringen och en månad senare gick man ut och klassifierade svininfluensan som en pandemi.

  Ang. Vaken.se så är det faktiskt en bra sida, men det är också ett tillhåll för mer eller mindre alla konspiratörer med tangentbord. Men, man kan gott och väl surfa in där och se materialet som presenteras, alltså länkar och tips om läsbart material.

  Många av teorierna som presenteras på vaken.se så är oerhört way out there. Det mest skrämmande är väl dock att man hittar skräckexempel som i vissa fall backas upp av trovärdig information.

  #548973

  Per, ska du vaccinera dig?

  #548974
  anders172 wrote:
  Per, ska du vaccinera dig?

  Det lutar åt nej. Jag har inte varit sjuk på tre år och aldrig drabbats av influensa någonsin. Så jag förlitar mig på att mitt immunförsvar räcker gott och väl.

  #548975

  Fyfan asså :s (videon)
  Ja vi får la se vad som händer här i Sverige… Hoppas vi slipper vägspärrarna iaf.

  #548976

  Det ar inget att oroa sig for. Ar smittad just nu och nastan helt frisk, bara lite hosta kvar. Enda jag har tagit mot det ar lite Paracetamol. Befinner mig i england just nu om ni nu missar det under profilbilden eller alla mina jobbiga inlagg utan de svenska vokalerna, haha.

  #548977

  Jag är starkt emot vaccinet och påstår att det är en av de bättre PR-kupperna i modern historia.

  Jag vaccinerar mig inte, av den simpla anledningen att jag tror jag fick skiten på cypern i början av sommaren och precis som vanligt när jag blir sjuk så går det över på ett par dagar. Skulle iofs inte vaccinerat mig hur som helst. Bästa vore nästan att dö så man slapp läsa om all jävla influensaskit i tidningar m.m.

  #548978

  När beräknas influensan vara över i Sverige då? Har den precis börjat sprida sig som mest?

  #548979

  det där chippet dem snackar om e det typ RFID chip som zeitgeistarna pratar om?

  #548980

  jag är sån som petar mig i näsa, kretar mig i munnen för att pilla bort matrester i mina håliga visdomständer och kliar mig i öronen.

  så jag blir sjuk precis alltid. jag har öppen dörr i mitt emunförsvar för att jag kliar mig i ansiktet som en tjackpundare (nej, jag tjackar inte) och har jag då tagit folk i hand och på jobbet delar jag exempelvis tangentbord med 50 pers så lär jag bli sjuk.

  men jag hatar mediciner.. .blir svårt detta.

  #548981
  nog_nog wrote:
  det där chippet dem snackar om e det typ RFID chip som zeitgeistarna pratar om?

  Enligt vad som framkommit hittills kommer chipet innehålla mer eller mindre alla dina personuppgifter.

  Chipen som man fasar för vore chip som innehåller GPS-mottagare och hela skiten. Fan vet vilken teknik som egentligen finns därute, jag har hört att det finns chip som kan ge allt från panikångestattacker till att avliva människor genom en knapptryckning.

  Teorier dock.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.