Reply To: Sm Athletic Fitness 2011?

Home Forums Fitness Sm Athletic Fitness 2011? Reply To: Sm Athletic Fitness 2011?

#368584

Två tankar:
Regeln med att man måste ha tävlat i AF för att få ställa upp på sm, är den med tanke på deltagarantalet de senaste åren verkligen bra? Jag förstår att den finns för att hålla en hyffsad nivå på deltagarna när det är nationellt mästerskap men den inbjuder ju inte till breddning av sporten.

I augusti skulle det ju gå att hålla tävlingarna utomhus (vet inte om det finns några regler som begränsar detta dock) och det tror jag skulle vara positivt både ekonomiskt och ur pubilsynpunkt. Vet att många tävlande skulle se positivt på detta. Men det är ju iofs en chansning med det svenska sommarvädret.

Jag förstår inte varför alla är så negativa till Karlstad/Säffle. Freddan som ordnat tävlingarna de senaste åren har gjort ett kanonjobb och kommer säkerligen få till det även i år (gissar att han är iblandad även i år?). Vist hade det varit roligt med andra orter också men det kräver ju att det finns de som är någon som är beredd att ordna arrangemanget med allt vad det innebär.

@Gustaf Lindberg: Det finns de som fått dispens förr (du kan ju prova söka hos SKKF och se om det är möjligt). Det exemplet jag tänker på har dock tävlat i SKKFs andra grenar och var riktigt bra men det skadar ju inte att kolla upp om du är sugen att köra :)