Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512137

Idag blev det shopping och mycket mat, najs som faen. Började med att åka till Birsta för att handla lite kläder. Det blev tillslut två par skor, en skjorta, en t-shirt och en jacka. Riktigt skönt att uppgradera garderoben lite nu när sommaren kommer. Knäppte några kort på skjortan och lite spännisbilder när jag ändå var inne i provhytten med optiljus 3000, men kameran sög så man ser knappt något. Käkade en kebabrulle för 80spänn också, som jag fick stå och köa för i 45minuter, tungt. Men den var rätt så god.

Sen drog vi ut i skogen och hade en liten släktmiddag. Jag åt kanske 500g olika köttsorter, 200g potatissallad, 30g bea och en alkoläsk. Efter det blev det ostbricka med mackor och ost, det var också riktigt gott.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och lite Marabou mörkchoklad ”ginger and lemon”, snuskigt gott. Resten av kvällen ska jag nog spendera framför datorn och fortsätta kolla på serien ”Entourage”, verkar som en skapligt lovande serie. Lite fler gósaker kommer förmodligen slinka i innan kvällen är slut också.

Imorgon kör jag på som vanligt med deffen, ben/mage/vader står på schemat.