Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512148

Sisådärja, ännu en dag under dieten avklarad. Känns skönt även fast kosten inte har varit optimal idag, men jag har nog lite marginal att gå på eftersom jag gått ner i snitt 1kg/veckan.

Dagen började, som vanligt, med en riktigt god kopp kaffe och en morgonpromenad på 45 minutraz. Vet nu varför jag hade ont i hälen igår, hade typ 4st stora blåsor på den. Så jag tog en kniv och stack hål på dem, det var inte så bra kände jag idag.

Frukosten bestod av:
Havregrynsgröt på 2dl fiberhavregryn.
2st minirut
2äggvitor
1äggula
lingonsylt
lättmjölk
vatten

Sen promenad till och från skolan + en liten sväng med hunden, som har blivit efterbliven och jävligt nonchalant sen han blev äldre btw, på ca 40minuter.

Lunchen på skolan bestod av 4st äckligt goda mjukmackor med smör och ost, en tallrik med massor av broccoli, lite makaroner, lite kyckling och rhode island sås. Sen två äpplen också.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och tog det lugnt bara, kikade lite mer Entourage. Fan vad beroende man blir av den serien alltså.

Fick nya gå/springskor av mamma idag också, så jag drog i mig en drink Ragex2 och drog iväg till gymmet för att köra cardio. Så här såg cardiopasset ut:
Crosstrainern 5minuter, 75kcal
Springbandet 30minuter, medeltempo typ 11km/h, 5-6km sprang blev det, 380kcal
Crosstrainern 10minuter, 140kcal.
Cykeln 3minuter sen dog jag.

Sammanlagt ca 595kcal.

Nu har jag nyss käkat 250g fläskfilé, 250g squash, 120g lök, 100g paprika, 80g majs och lite bearnaisesås, jävligt gott.

Nu måste jag plugga lite till samhällskunskapsprovet på demokrati och diktatur. Verkligen inget favoritämne men våran lärare är så sjukt skön så jag kommer förmodligen jobba in ett MVG på det här också, som jag gjort på alla andra av hennes prov. Heeeeeeej dåååååå.

Äggklockan wrote:
Kul läsning här, gillar att du drar in lite mer en bara ”hej mitt pass”.

Ja, jag har ibland lite för mycket tankar som snurrar runt uppe i mitt huvud så försöker få ut en del utav det, tack hur som helst. :)