Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512160
C.Shady wrote:
Fan vad härligt med PB i marken, grattis!
och igen, fina vikter på marken! Du börjar komma i ordning med chinsen med va?
Det är bara hänga där och dra, det släpper snart efter fler reps. :)

Gillar dina morgonpromenader, jag hade aldrig kunnat ha den disciplinen över mig själv att knalla iväg och gå på sovtid! :p

Tack! Marklyften rullar på bra, men hade nog som jag sa tidigare kunnat dragit 130kgx3 tidigare, men fortfarande ett PB.

Chinsen går rätt så bra nu också. Synd bara att chinsställningarna vi har på gymmet suger pung. Där jag kör nu är det någon typ av ”2in1” ställning. Det är stång ovanför två armstöd och en dyna där man kan köra hängande benlyft, så knäna tar i själva dynan om man får något minsta gung.
De har också gjort ett tappert försök till en ”3in1” och satt två handtag så man kan köra dips, det tråkiga är dock att handtagen sitter för långt ifrån varandra så man får världens oskönaste belastning på axlarna.

Jag brukar ju också vara rätt trött efter marklyften så flåset inte det bästa när jag drar igång med chinsen, men känner att marklyften är viktigare.

Morgonpromenaderna är riktigt sköna bara man orkar pallra sig upp ur sängen. Den svåraste delen av att kliva upp är sträckan från sängen till köket, efter det får man i sig lite kaffe och lite extra energi. Man får även en skön avslappnande känsla och blir piggare till resten av dagen. Den största anledningen att jag orkar med promenaderna är musiken också, jag försöker uppdatera min iPod dagligen med ny musik som jag endast lyssnar på under morogonrpomenaderna, så det blir som en extra push. Fötterna börjar dock bli lidande av alla promenader och springturer, men sånt man får ta. ;)

Överdrivet långt inlägg, jag är rastlös.