Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512219

Jahapp, då är ny vecka igång igen och det betyder nytt träningsupplägg och en vecka kvar till ett så jävla efterlängtat LOV på 10 veckor!!111oneone

Började som sagt med nya upplägget idag och Rygg (bredd), Baksida lår och Ländrygg stod på schemat.

Rygg & Baksida lår:

Chins:
kvx8
kvx8
kvx8

Latsdrag med V-handtag:
55kgx10
50kgx10
45kgx12

Raka marklyft: – första gången jag provar
70kgx6
70kgx8
70kgx8

Marklyft:
100kgx6
100kgx6
100kgx6 pause 10sec, 100kgx1

Raka marklyft: – igen
70kgx8
70kgx9

Liggande lårcurl:
25kgx12
25kgx12
20kgx10

Hypersträck:
kvx12
kv+10kgx10
kv+10kgx10
kv+10kgx10 -> kvx10

Sen lite chins i maskin.

Kommentar: Helt okej pass tycker jag. Ska köra en högreps period nu och jag känner att min kropp är verkligen inte van vid det. Började passet med att psyka på någon gubbe som tog upp den enda skivstången i typ 20min. Först körde han bänkpress, så jag satte mig bredvid och väntade på att han skulle bli klar, när han sedan är klar tar han stångjäveln och går och kör marklyft. Även att han vilade typ 5min mellan varje set, gud vad sur jag blev. Aja, fick iaf stången till sist, men då tog den jäveln nästan alla vikter när han körde knäböj, därav de låga vikterna i marklyftet. Raka marklyft var GRYYYMT! Satan vilken skön övning. Körde lite lätt där och övade på tekniken. Blev lite rörigt med övningarnas ordning pga ovanstående dum-gubbe.
Och nej, jag blir inte sur över småsaker, bara ibland.

Dagens käk har varit varierad. Började dagen bra med drygt 350gr kvarg, sedan åt jag tonfisks sallad, 2st kycklingklubbor och kassler till lunch. Men på lunchrasten åkte jag och två polare ner på stan och tog en kladdkaka, fan vad gott det var. Men jag fick skit liten bit så jag var typ sur resten av dagen.

Aja, på idrotten var jag sjukt trött, så jag bara stod och kollade typ. Vi spelade volleyboll så ingen gjorde någonting ändå så. Sen drog jag hem och käkade lite, sen i med PWOn och iväg till gymmet. Var hemskt otaggad när jag drog men det släppte efter ett tag. Käkade spagetti & köttfärsås till middag, och en macka, jävligt gott.

Nu ska jag göra någonting, vad vettefan men någonting ska jag göra. Hejdå.