Reply To: Pellefants bravader – vägen mot en vältränad smal kropp!

Home Forums Seriösa träningsjournaler Pellefants bravader – vägen mot en vältränad smal kropp! Reply To: Pellefants bravader – vägen mot en vältränad smal kropp!

#762521
Milia wrote:
Bra jobbat:up:

Tack snälla.

Måndag kväll: Spinning
Tisdag kväll: Cyklade lugnt ca en mil ute i solen, 40 min.

Igår kväll brann det i köket :( Hände en sak som jag trodde man bara ser på film och på överbeskyddande informationsfilmer från brandförsvaret…

Skulle woka, hällde olja i woken och satte på sexan, donade med annat i köket en stund, för länge tydligen, för plötsligt sade det bara högt ”poff” …och så såg jag i ögonvrån att det ”blixtrade” ett gult ljus, det kändes lite olycksbådande minst sagt, vände mig om och tittade vad som hände, så stod wokpannan där och brann med höga lågor(typ 35-40 cm). :helpme: (Rätt olja var det, står bla för wokning på den).

[img=http://www.dinbyggare.se/artiklar/bilder/72/bild1_g13-k1.jpg]Stängde snabbt av fläkten och satte pannan i slasken(varför?, hade varit bättre att ställa den på diskbänken och inte under träskåpen som är ovanför slasken… ), satte över ett lock, tyvärr så var det inte helt ”tätt”, så det tog en stund innan det slocknade helt, sedan var det fullt med äcklig rök överallt, tog hela natten att vädra ur. Fick ställa ut brandvarnaren på balkongen några timmar för att få tyst på den för fick inte ur batteriet. Tur att det inte tog sig i fläktsystemet iallafall. Grannarna skulle nog ha vissa synpunkter om hela lägenhetslängan brann ner.

Har faktiskt varit sugen på att flambera nån gång hemma, har läst om hur man gör o så, fast nu har jag helt tappat lusten för det.

(Bilden ovan från länken nedan)

Lite råd om det skulle hända er: [http://www.dinbyggare.se/artiklar/artikel.asp?docid=72]