Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder !

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 2,071 through 2,085 (of 6,783 total)
  • Author
    Posts
  • #224140
    meeper;637430 wrote:
    Ja, den sög. Åtminstone matsalen (eller kanske kommunens matbudget). Men vill minnas att pastarätter i allmänhet smakade bättre än mycket annat. Pasta med ost- och skinksås eller senapssås var alltid ganska gott.

    Annars ser den där pizzan rätt så god ut. Vad är det för botten?

    Quote:

    Om det var mig du frågade om pizzabotten så är det två hönökakor. :p
    Riktigt enkelt och gott för den som är lat i köket.
    :up:

    #224141

    Lunch
    Bulgur- & Qornfärsröra med kyckling & sallad.

    [img=http://i34.tinypic.com/jimi51.jpg]Middag
    Rårakor på potatis, morot & obergine med kidneyböns- & avokadosalsa (och lite överbliven kyckling).

    [img=http://i35.tinypic.com/292xs7k.jpg]

    #224142

    150 gram tonfisk
    150 gram majs
    Skvätt SweetChilisås

    #224143
    JakobMinell wrote:
    150 gram tonfisk
    150 gram majs
    Skvätt SweetChilisås

    usch!

    #224144

    Längtar efter Pecanpie, Strawberry-cheesecake, Cinnamonbread och French Toast! :(

    #224145

    Mmmm Tobbe, det ser sjukt gott ut. Sjukt sugen på bakelser nu! Faktiskt riktigt sugen på fattiga riddare när jag väl tänker efter!

    Det ska lagas ikväll. :)

    #224146
    Insulinus wrote:
    Mmmm Tobbe, det ser sjukt gott ut. Sjukt sugen på bakelser nu! Faktiskt riktigt sugen på fattiga riddare när jag väl tänker efter!

    Det ska lagas ikväll. :)

    Här har du en GRYMT GOD variant

    Ingredienser
    8 8 skivor vitt bröd
    4 4 msk smör
    4 4 st ägg
    0.5 0.5 dl mjölk
    0.5 0.5 tsk vaniljessens
    2 2 msk socker
    1 1 tsk kanel

    En variant på French Toast är att fylla dom, min favorit är med Strawberry cream cheese.
    Följ receptet för smeten men lägg till
    2 msk apelsinjuicekoncentrat eller apelsinlikör till smeten.
    Fyllning:
    225 g philadelphiaost
    2 msk jordgubbssylt
    1 msk apelsinzest

    Lägg fyllningen mellan två skivor bröd och doppa i smeten och stek som vanligt.

    #224147

    Grymt recept Tobbe, här ska det provas vill jag lova. :)

    #224148
    Tobbe K wrote:
    Här har du en GRYMT GOD variant

    Ingredienser
    8 8 skivor vitt bröd
    4 4 msk smör
    4 4 st ägg
    0.5 0.5 dl mjölk
    0.5 0.5 tsk vaniljessens
    2 2 msk socker
    1 1 tsk kanel

    En variant på French Toast är att fylla dom, min favorit är med Strawberry cream cheese.
    Följ receptet för smeten men lägg till
    2 msk apelsinjuicekoncentrat eller apelsinlikör till smeten.
    Fyllning:
    225 g philadelphiaost
    2 msk jordgubbssylt
    1 msk apelsinzest

    Lägg fyllningen mellan två skivor bröd och doppa i smeten och stek som vanligt.

    Fan va gott det ser ut, likaså föregående bilder framförallt pecanpajen.

    #224149
    Niklas Sjöö wrote:
    usch!

    usch! indeed :D Dock proteinrikt ;)

    #224150

    True :D

    Idag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!

    #224151
    Niklas Sjöö wrote:
    True :D

    Idag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!

    Mums :)
    Dock ska det vara vändstekt :nono:

    #224152
    Niklas Sjöö wrote:
    True :D

    Idag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!

    Yummie!! Jag vill åsså ha äggen solstekta inte vända, men gärna 3 st, nej 5 eller 6 st
    Å testa att gräddstuva pytten nån gång (så kallad Pytt Bellman eller Doppsko), en riktig gammal svensk krögarklassiker:P
    Stek pytten som vanligt, tillsätt en rejäl skvätt grädde och låt den koka ihop till en härligt krämig konsistens.

    #224153

    Fattar inte hur du klarar av att jobba i kök Tobbe…tydligen har du ju matfantasier som via andra…
    Har tänkt på bröd i 2-3 dar nu…konstant, hela djävla tiden, 24/7…bröd bröd bröd bröd

    #224154
    Lars Forss wrote:
    Fattar inte hur du klarar av att jobba i kök Tobbe…tydligen har du ju matfantasier som via andra…
    Har tänkt på bröd i 2-3 dar nu…konstant, hela djävla tiden, 24/7…bröd bröd bröd bröd

    I know:|

    Men jag är ju en lätt sinnesrubbad, rejält hjärnskadad kockjäkel. Under dieten förvandlas jag till en matlagningsmaskin och stänger av alla cravings under 8 timmar på jobbet. Men mina kollegor säger hävdar att min matlagning (som förövrigt alltid er på mycket hög nivå;) )tar oanade höjder smakmässigt och kreativt under denna period.

    Sen på em å kvällen har jag kraftiga mat dilirium och pratar oavbrutet om diverse godsaker, hemma på gymmet ja tillåmed med kassörskorna på Coop:D

Viewing 15 posts - 2,071 through 2,085 (of 6,783 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.