Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
4 november, 2008 at 15:14 #224140
Anonym anvandare
Membermeeper;637430 wrote:Ja, den sög. Åtminstone matsalen (eller kanske kommunens matbudget). Men vill minnas att pastarätter i allmänhet smakade bättre än mycket annat. Pasta med ost- och skinksås eller senapssås var alltid ganska gott.Annars ser den där pizzan rätt så god ut. Vad är det för botten?
Quote:Om det var mig du frågade om pizzabotten så är det två hönökakor. :p
Riktigt enkelt och gott för den som är lat i köket.
:up:4 november, 2008 at 18:25 #224141Anonym anvandare
MemberLunch
Bulgur- & Qornfärsröra med kyckling & sallad.[img=http://i34.tinypic.com/jimi51.jpg]Middag
Rårakor på potatis, morot & obergine med kidneyböns- & avokadosalsa (och lite överbliven kyckling).[img=http://i35.tinypic.com/292xs7k.jpg]
4 november, 2008 at 21:18 #224142Anonym anvandare
Member150 gram tonfisk
150 gram majs
Skvätt SweetChilisås5 november, 2008 at 08:03 #224143Anonym anvandare
MemberJakobMinell wrote:150 gram tonfisk
150 gram majs
Skvätt SweetChilisåsusch!
5 november, 2008 at 12:47 #224144Anonym anvandare
MemberLängtar efter Pecanpie, Strawberry-cheesecake, Cinnamonbread och French Toast!
5 november, 2008 at 13:07 #224145Anonym anvandare
MemberMmmm Tobbe, det ser sjukt gott ut. Sjukt sugen på bakelser nu! Faktiskt riktigt sugen på fattiga riddare när jag väl tänker efter!
Det ska lagas ikväll.
5 november, 2008 at 14:06 #224146Anonym anvandare
MemberInsulinus wrote:Mmmm Tobbe, det ser sjukt gott ut. Sjukt sugen på bakelser nu! Faktiskt riktigt sugen på fattiga riddare när jag väl tänker efter!Det ska lagas ikväll.
Här har du en GRYMT GOD variant
Ingredienser
8 8 skivor vitt bröd
4 4 msk smör
4 4 st ägg
0.5 0.5 dl mjölk
0.5 0.5 tsk vaniljessens
2 2 msk socker
1 1 tsk kanelEn variant på French Toast är att fylla dom, min favorit är med Strawberry cream cheese.
Följ receptet för smeten men lägg till
2 msk apelsinjuicekoncentrat eller apelsinlikör till smeten.
Fyllning:
225 g philadelphiaost
2 msk jordgubbssylt
1 msk apelsinzestLägg fyllningen mellan två skivor bröd och doppa i smeten och stek som vanligt.
5 november, 2008 at 17:23 #224147Anonym anvandare
MemberGrymt recept Tobbe, här ska det provas vill jag lova.
5 november, 2008 at 17:23 #224148Anonym anvandare
MemberTobbe K wrote:Här har du en GRYMT GOD variantIngredienser
8 8 skivor vitt bröd
4 4 msk smör
4 4 st ägg
0.5 0.5 dl mjölk
0.5 0.5 tsk vaniljessens
2 2 msk socker
1 1 tsk kanelEn variant på French Toast är att fylla dom, min favorit är med Strawberry cream cheese.
Följ receptet för smeten men lägg till
2 msk apelsinjuicekoncentrat eller apelsinlikör till smeten.
Fyllning:
225 g philadelphiaost
2 msk jordgubbssylt
1 msk apelsinzestLägg fyllningen mellan två skivor bröd och doppa i smeten och stek som vanligt.
Fan va gott det ser ut, likaså föregående bilder framförallt pecanpajen.
5 november, 2008 at 18:53 #224149Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:usch!usch! indeed
Dock proteinrikt
5 november, 2008 at 20:52 #224150Anonym anvandare
MemberTrue
Idag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!
5 november, 2008 at 21:57 #224151Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:TrueIdag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!
Mums
Dock ska det vara vändstekt :nono:5 november, 2008 at 22:10 #224152Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:TrueIdag fick det bli pytt i panna med stekt ägg och rödbetor!
Yummie!! Jag vill åsså ha äggen solstekta inte vända, men gärna 3 st, nej 5 eller 6 st
Å testa att gräddstuva pytten nån gång (så kallad Pytt Bellman eller Doppsko), en riktig gammal svensk krögarklassiker:P
Stek pytten som vanligt, tillsätt en rejäl skvätt grädde och låt den koka ihop till en härligt krämig konsistens.5 november, 2008 at 22:33 #224153Anonym anvandare
MemberFattar inte hur du klarar av att jobba i kök Tobbe…tydligen har du ju matfantasier som via andra…
Har tänkt på bröd i 2-3 dar nu…konstant, hela djävla tiden, 24/7…bröd bröd bröd bröd6 november, 2008 at 00:29 #224154Anonym anvandare
MemberLars Forss wrote:Fattar inte hur du klarar av att jobba i kök Tobbe…tydligen har du ju matfantasier som via andra…
Har tänkt på bröd i 2-3 dar nu…konstant, hela djävla tiden, 24/7…bröd bröd bröd brödI know:|
Men jag är ju en lätt sinnesrubbad, rejält hjärnskadad kockjäkel. Under dieten förvandlas jag till en matlagningsmaskin och stänger av alla cravings under 8 timmar på jobbet. Men mina kollegor säger hävdar att min matlagning (som förövrigt alltid er på mycket hög nivå
)tar oanade höjder smakmässigt och kreativt under denna period.
Sen på em å kvällen har jag kraftiga mat dilirium och pratar oavbrutet om diverse godsaker, hemma på gymmet ja tillåmed med kassörskorna på Coop:D
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.