Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 januari, 2010 at 22:13 #225280
Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Upplägget såg aptitligt ut men sen blire säkert gegga av allting och in i käftendu sitter säkert med kniv och gaffel i högsta hugg när bilden tas! Mumssss
Haha, indeed! Smetar créme fraîche på mackan, slänger på köttfärs, sedan tomaten och gurkan och sist osten, och precis som du sa, mumssss! :emo-thumb
11 januari, 2010 at 23:19 #225281Anonym anvandare
MemberJ.v.K wrote:ser riktigt jävla gott ut nic! saknar sådan mat, tack för inspirationen!blir något liknande till helgen
Bra, då framgick smaken i bilden!
Varsågod :whistle:
12 januari, 2010 at 15:03 #225282Anonym anvandare
Memberflessa wrote:känna änna som om nic nordin börjar få kläm på detta på allvar nu, plus att regnskogarna bara blir större och större för var gång. Bra mannen :d:d
12 januari, 2010 at 15:34 #225283Anonym anvandare
MemberJ.v.K wrote:middagen idag.400g alaska pollock
broccoli
pepsimax (även mjölk efteråt)
tabletterAlaska pollock är gott! ..och påtal om gott, vad tycker du om smaken Banan Choklad på Whey Fx? Har själv beställt mig en påse, är väldigt sugen på att pröva den!
12 januari, 2010 at 18:42 #225284Anonym anvandare
MemberVar: falafelkungen (sveavägen, sthlm)
Vad: Kycklingkebabtallrik med ris och läsk +extra kött (5kr)
Pris: 75kr + 5kr = 80kr12 januari, 2010 at 18:59 #225285Anonym anvandare
MemberKöttfärssås och proteinpasta! Till detta serverades även ett glas mjölk och 2 knäckemackor. Hamnade ganska exakt på 100g protein på denna lilla portion :pop:
12 januari, 2010 at 19:31 #225286Anonym anvandare
MemberFlessa wrote:Jävlar niklas, du äter på bra ser jagMen Nordin, hur fan lyckas du äta så mycket proteinpasta (ifall det är ”lowcarb”-märket) den är ju inte särskilt aptitlig om man säger så ^^
Det är då man växer Flessi boi
Kebaben har nog bidragit till 5 av mina 14 pålagda kilon (resten från julskinka och brieost)
Pasta ger ingen smak när det finns såser. Däremot avgör koktiden pastans konsistens (hård/lös/seg eller ”all dente”) som ger olika smakupplevelser. Samma gällande ris, det suger upp all sås och underlättare ätandet. Fast färsk pasta (typ tagliatelle) är faktiskt gott
Men absolut ingen smak till skillnad från såserna!
12 januari, 2010 at 19:37 #225287Anonym anvandare
MemberFlessa: Precis som Niklas säger så fungerar det utan problem med någon typ av sås (som vi detta tillfälle), men jag tycker inte pastan smakar annorlunda jämfört med annan pasta heller, bara konsistenten som är lite mer kornig av sig. Men med det näringsinnehållet som det har så är det helt klart värt det
J.v.K: Var absolut inte rädd för att pröva köpa en påse, jag finner inga som helst problem med pastan :up:12 januari, 2010 at 19:48 #225288Anonym anvandare
MemberNic Nordin: Jag skulle dock aldrig få för mig att köpa sån pasta (ty den är dyr och kornig)
Men jag hoppas för all del att den smakar!
12 januari, 2010 at 20:05 #225289Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Nic Nordin: Jag skulle dock aldrig få för mig att köpa sån pasta (ty den är dyr och kornig)Men jag hoppas för all del att den smakar!
Nog är den dyr allt! Jag köpte mest en påse för att pröva smaken innan jag påbörjar min deff i början av april, då just den pastan skulle passa perfekt näringsmässigt
..och eftersom jag personligen tycker att pastan smakar bra så blir det till att köpa några påsar till sen
15 januari, 2010 at 18:53 #225290Anonym anvandare
MemberDagens middag:
450g tacokryddad nötfärs, gurka, körsbärstomater, paprika, gul och röd lök, tacosås, creme fraiche och Uncle Ben’s Oriental Chili-sås, två tortillabröd.
Drack cola light till.
Efterrätt blev lite choklad och Gott & Blandat.Har 350g färs kvar som jag ska äta till På Spåret. Måste bara iväg och köpa en till burk creme fraiche.
Rätt dålig bild som inte gör maten rättvisa.
15 januari, 2010 at 21:11 #225291Anonym anvandare
MemberNu är jag så fruktansvärt mätt. Första middagen (ett par inlägg tillbaka) åts kl 18:00. Andra middagen åts 20:30. Tror inte jag kommer äta nåt mer idag. Kanske lite choklad bara.
16 januari, 2010 at 19:34 #225292Anonym anvandare
MemberGårdagens kvällsmål; Kycklingfilé, stekt morot och lök, gurka, créme fraîche och tortillabröd
Blev 2st sådana här.
16 januari, 2010 at 20:01 #225293Anonym anvandare
MemberFlessa wrote:Lookin good Nic, :pop:It tasted good
16 januari, 2010 at 20:42 #225294Anonym anvandare
MemberFlessa wrote:det kan jag tänka mig, :emo-thumbHar du smakat ett tortillabröd någon gång eller gissar du bara hur det smakar?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.