Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
29 juni, 2008 at 17:25 #223435
Anonym anvandare
MemberBaboom wrote:Ingen sparris idag, utan thai mat
Kyckling i cocosmjöl, paprika, rödkål, broccoli, cashew, vitlök, koriander o salt.
Ris och tomat…Mums! Ser supergott ut!
29 juni, 2008 at 23:09 #223436Anonym anvandare
Member[http://img362.imageshack.us/my.php?image=dsc07593gu0.jpg]
Mamma och jag bakade lite bröd för att ha när jag flyttar dit för veckan
Hur får man in bilderna direkt sådär som alla gör? *Tittar blygsamt*
29 juni, 2008 at 23:28 #223437Anonym anvandare
MemberMaruk wrote:[http://img362.imageshack.us/my.php?image=dsc07593gu0.jpg]Mamma och jag bakade lite bröd för att ha när jag flyttar dit för veckan
Hur får man in bilderna direkt sådär som alla gör? *Tittar blygsamt*
klickar på infoga bild symbolen uppe i verktygsfältet där du skriver ditt inlägg
29 juni, 2008 at 23:34 #223438Anonym anvandare
Membermrnille wrote:klickar på infoga bild symbolen uppe i verktygsfältet där du skriver ditt inläggJag gjorde det och skrev in URLen men det ville ändå inte
30 juni, 2008 at 09:01 #223439Anonym anvandare
MemberMin fantastiska Ceasarsallad med kyckling. Såå gott!
30 juni, 2008 at 09:53 #223440Anonym anvandare
Membernenya wrote:Min fantastiska Ceasarsallad med kyckling. Såå gott!Det där såg somrigt ut! :emo-thumb
30 juni, 2008 at 18:29 #223441Anonym anvandare
Membernenya wrote:Min fantastiska Ceasarsallad med kyckling. Såå gott!Im lovin i’t
30 juni, 2008 at 19:21 #223442Anonym anvandare
MemberDamn, den ceasersalladen ser för jävvla god ut !
recpt tack:)30 juni, 2008 at 19:33 #223443Anonym anvandare
MemberFörst gjorde jag kycklingfilén i ugn. Salt och peppar. In som den är i 200 grader ca 30 min. (Jag tog ett helt kilo på en gång och beroende på storlek så kan kycklingen behöva några minuter till)
Sen tog jag romansallat, så mycket som man vill. Och sen rörde jag ihop dressingen (vill du ha recept eller köper du dressing på flaska?).
Riv romansallaten i bitar, blanda den med dressingen. Skär kycklingen i skivor och lägg över salladen. Toppa med parmesanost och om man vill krutonger. (Funkar att rosta ett formbröd och sen skära det i kuber så slipper man extra fett genom att steka formbrödet i smör)
Och avsluta med ordentligt med salt och peppar.
Skitenkelt och gott som tusan!
(Nu gjorde jag dressingen själv, vill man göra det enklare så köper man färdig. Inte lika gott såklart men mindre krångligt än att köpa hem sardeller och de andra ingredienserna)
30 juni, 2008 at 19:37 #223444Anonym anvandare
MemberLägger in två matbilder till.
En med mumsiga rullader och en god sallad till.
Och en med kycklingpaj. (Pajdeg gjord på sojamjöl)
30 juni, 2008 at 19:39 #223445Anonym anvandare
MemberDen kyckingpajen ser oxå löjligt god ut
1 juli, 2008 at 00:53 #223446Anonym anvandare
MemberGillar rulladerna! Traditionell husmanskost av det slag som inte lagas så ofta nuförtiden. Roligt att se att sådan mat fortfarande lever.
Vad är de gjorda på? Lövbiff? Fyllning? Gräddsås/sky?
Recept tack!1 juli, 2008 at 10:02 #223447Anonym anvandare
Membermeeper wrote:Gillar rulladerna! Traditionell husmanskost av det slag som inte lagas så ofta nuförtiden. Roligt att se att sådan mat fortfarande lever.Vad är de gjorda på? Lövbiff? Fyllning? Gräddsås/sky?
Recept tack!Ja visst är det skitgott.
Rulladerna är gjorda av lövbiff. Jag minns inte riktigt just den fyllningen men jag brukar göra några olika. Tror det är dijonsenap och kotlettbacon på de där. Antagligen hackade champinjoner också. Sen har jag lagt alla i stekpannan och slagit på 4% laga lätt blandat med lite soja och kalvfond. Mumsigt som tusan.
1 juli, 2008 at 10:06 #223448Anonym anvandare
MemberHär kommer två godingar till. En mer anpassad för diet än den andra. (Märk väl att det INTE är potatismos utan blomkålsmos)
1 juli, 2008 at 10:07 #223449Anonym anvandare
Memberhaha det var inte meningen att det skulle bli en ”thumb down”, men jag har ingen aning om hur man får bort den.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.