En lyckad långhelg! Det ska vi göra om!

Att träffa likasinnade för att träna, kan låta som en självklarhet. Men i gymvärlden finns det inte så många tillfällen att gripa. Vi på BODY Magazine anordnade BTC 2006 i Stockholm, vilket gav mersmak. Både för oss på redaktionen och de läsare som deltog. Tack till alla sponsorer och deltagare!

Vi hann med en hel del under dessa dagar; Fyra tuffa träningspass med miniseminarier på Delta och Pro Gym, föreläsning av Christian Berg som just utkommit med de nya boken Maximal Muskeltillväxt, en presentation av PT-skolan av Alan Bergström, en båttur till Saltö för ett dopp i Stockholms innerskärgård, föreläsning av Fredrik Paulún, tester i Bod-Pod (vilket avslöjar din exakta fettprocent), morgonpromenader, grillmiddag, vattenrutscbanetävling, volleyboll, brännboll, dragkamp och besök på Gröna Lund. Vissa hade överkursaktiviteter som limousinefärder och annat hyss, men det får vi ta en annan gång.

Tack till alla sponsorer och deltagare som gjorde detta möjligt!

Bild 326054

Vi har lovat att arrangera en liknande helg igen framöver. Och så får det bli. Alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev, kommer att vara de första som får information av när det avhålls. Prenumerera här:

Nyhetsbrevet utkommer en gång i månaden. Se exempel på innehållet i ett nyhetsbrev.