Gott Nytt År önskar BODY!

Efter ett av de intensivaste åren någonsin här på redaktionen har vi ägnat julhelgen åt att vila, äta och umgås med de närstående vi försakat.

2009 var året då vi första gången producerade 12 ordinarie utgåvor, istället för de vanliga 11. Vi har dessutom fått ur oss 2 nummer av vår speciella affärsbilaga Dagens Träningsindustri. Vi har även satt samman en specialutgåva riktad till de som inte ingår i vår ordinarie läsekrets, men som ändå tilltalas av att träna på gym.

Träna Nu! heter den, och den innehåller lite av det göttaste vi gjort genom åren. Du hittar den i handeln from den 13 januari – snyggt paketerad i box, tillsammans med träningsdagbok och ett par snitsiga BODY-kallingar (se omslagsbilderna längst ned på denna sida).

När detta skrivs så förbereds det nyårsfirande runt omkring mig. Jag ska strax ansluta till min upprymda familj och mina muntra vänner. Innan det vill jag dock förlänga lite av den tacksamhet jag känner. Till min magiska AD Seth, som alltid levererar storartade alster, oavsett hur sent eller ofullständigt material du än får i knäet. Tack för att du finns! Till min redaktionschef Hannah, som med outtömlig energi sprider både glädje och lugn till oss alla. Du är mer än grym! Till Magnus, vår webbredaktör, som aldrig sover, som alltid är online, och som alltid har minst fjorton öron riktade mot bodybuildingvärldens alla små skrymslen och vrår. Tack, du är mycket uppskattad! Till min främste pennviftare Andreas Guiance, som med oceaner av glädje, och lika mycket professionalism och effektivitet, alltid finns där. Alltid. Du är mig kär som en bror, junior, och därmed oftare i mina tankar än du tror. Till mina envetna expertskribenter Carina, Anders, Ola, Martin och Daniel, som svarar för en betydande del av all den kompetens vi försöker förmedla varje månad. Tack för att ni finns här hos oss! Till Ida, som med aldrig sinande energi roddar annonserna så galant att både kunder och kalkyler mår förträffligt. Ett mycket svårt jobb! Till Annika, David och Lotta på marknad. Utan er hade det mesta här varit stört omöjligt. Och dessutom betydligt tråkigare. Tack till alla fotografer, formgivare och skribenter som jobbat för oss under året. Tack också till forumets alla moderatorer, som utan ett uns av ersättning lägger ner massor av tid på att hålla ordning på alla oss forumbesökare och medlemmar.

Mest av allt vill jag dock rikta ett stort tack till dig som läser tidningen. Utan ditt engagemang i dig själv, din fysik och din hälsa så vore våra ansträngningar naturligtvis förgäves. Tack för att du fortsätter visa oss förtroende och därmed ge oss alla ett berättigande. Tack för att du alltjämt törstar efter den inspiration som vi alla vränger skinnet av oss för att ge dig. Tack för att du väljer vår tidning som källa till den information du behöver för att lyckas med din träning.

Stort tack, verkligen!

Med dessa rader känns den där förföriska glöggdoften som nu kittlat mina näsborrar en stund så oemotståndlig att jag helt kort väljer att fälla ned locket på datorn.

Gott Nytt År!

Alex Danielsson
Chefredaktör

Bild 325108

alex@body.se

Boxen Träna Nu! finns i handeln från den 13 januari:

Bild 325109

Bild 325110