Söker du jobb inom fitnessbranschen?

När solen kommer fram är det många som tar tag i det som har legat vilande under vintern, vilket alltid innebär fler klienter för fitnessbranschen att ta hand om. Flertalet företag söker nu nya medarbetare i olika former.

Personligen fick jag drömjobbet på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så kan det gå… Berätta gärna i kommentarerna om fler sätt du fått jobb på!

Är du vår nya varuhuschef?

Budo & Fitness Butikerna är den ledande sportbutikskedjan med inriktning mot gym, motionsträning och kampsport. I vårt breda sortiment finns allt för dig som tränar! Såsom träningskläder, motionsutrustning och proteinpulver samt kampsportutrustning. Budo & Fitness Butikerna finns runt om i hela Sverige, grundades 1992 och är AAA-rated.

Villl du driva och utveckla Sveriges största Budo & Fitness butik till nya höjder? Budo & Fitness Butikerna söker en ny varuhuschef till vårt Mega Store i Västberga, Stockholm. Rätt person har mycket goda förtjänstmöjligheter.

Vi ser att du redan tidigare varit butikschef och är över 25 år gammal. Butikschefsutbildning eller motsvarande är meriterande.

Du som söker är positiv, entusiastisk, karismatisk,  innovativ, självgående och innehar ett stort inre driv. För att passa i vårt team krävs det att du är en riktig fighter i alla lägen. Som varuhuschef har du eget budgetansvar  och svarar direkt mot VD.

Är du den som kommer att ta plats i vårt framgångsrika team?

Ansökan till fredrik@budo-fitness.se, tillträde enl ök.

Vill du ha närmare upplysningar om tjänsten, kontakta Personalchef Fredrik Halldén på tel­efon 08-6733350 eller mail fredrik@budo-fitness.se

Ansökan och CV märkt ”MS Varuhuschef” mailas till fredrik@budo-fitness.se senast 2011-05-15.