Olympia Weekend 2011 är här!

Som brukligt är kommer Bodybuilding.com att livesända proffstävlingarna i bodybuilding, figure, bikini och fitness. Denna gång är samarbetspartnern MuscleTech, kommentatorer under herrtävlingarna är Dan Solomon och King Kamali. Tiderna för sändningen är sent på natten/tidigt på morgonen svensk tid. Uppdatering: Repriserna börjar nu trilla in: presskonferensen och förbedömningen av damtävlingarna finns nu online.

Uppdatering: Repriser av tävlingarna (samt de inspelningar av damförbedömningarna som inte livesändes) börjar nu trilla in hos Bodybuilding.com.

Finalsändningarna kommer att mjukstarta cirka en timme innan tiderna nedan med förhandssnack, info om de tävlande och deras förberedelser (samt den obligatoriska reklamen). Nio timmars tidsskillnad mellan Las Vegas, Nevada, USA och Sverige ger vid handen att schemat blir:

  • 19:30 svensk tid fredag: förbedömning av Fitness, Bikini, Figure och Ms Olympia (livesänds ej)
  • 04:00 svensk tid lördag: final av Fitness, Bikini & Ms Olympia samt förbedömningen av Mr Olympia
  • 19:30 svensk tid lördag: förbedömning av Olympia 202 Showdown (livesänds ej)
  • 04:00 svensk tid söndag: final av Figure, 202 Showdown och Mr Olympia

 
Med iOS-appen Mr. Olympia Weekend kan du hålla dig hundraprocentigt uppdaterad (sätt alarm, se de senaste nyheterna och twitterinläggen, etc). Passa på att diskutera tävlingarna på BODYs forum.

Förbedömning av Bikini, Figure, Fitness och 202 showdown livesänds inte, så håll utkik på de amerikanska webbplatserna nedan för att få kvick info om formen:

 
För de som inte är nattugglor eller morgonpigga kommer repriser att finnas online hos bodybuilding.com kvickt efter att sändningarna är över.

Se tävlingarna live hos Bodybuilding.com tack vare årets webcastsponsor MuscleTech!