Vinn inträdesbiljetter till årets CrossFit-SM i Stockholm!

Den 15–16 oktober avgörs Crossfit-SM i Sätra friidrottshall utanför Stockholm. Man tävlar dels individuellt, dels i team (om två kvinnor och två män) samt i masters 45+. Atleter från hela världen är på plats, en overallsegrare samt en svensk vinnare i varje klass utses. Var med och tävla om biljetter till SM!

Om inte de fysiska prestationerna på SM är nog för att locka, så säljs även utrustningen från huvudsponsorn Eleiko som det tävlas med för halva priset efter SM är över! Se bild nederst.

Läsartävling: För att vara med och tävla om fem paket med två inträdesbiljetter till tävlingarna, svara på följande fråga:

Hur många deltog i CrossFit-SM 2010? *

Sänd in ditt svar till tavling@body.se senast onsdagen den 12 oktober. Fem vinnare får två inträdesbiljetter (värda €32 vardera) skickade till sig digitalt. Man printar sedan biljetten och tar med sig den till tävlingen.

2009 hade man 27 tävlande, 2010 steg det till över xxx deltagare (tävlingsfråga!) samt över 700 besökare. I år är över 300 atleter från åtta länder anmälda och minst 1500 personer beräknas besöka evenemanget.

 
* Svaret finns på deras hemsida under rubriken ”About SM & CrossFit Nordic”. Menyn ”Information”. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna och så vidare.

Love Strandell var på plats på förra årets SM och har satt ihop några minnesbilder i en video: