CrossFit-SM arrangeras i helgen – vann du inträdesbiljetter?

Nu på lördag och söndag avgörs Crossfit-SM i Sätra friidrottshall utanför Stockholm. Atleter från hela världen tävlar dels individuellt, dels i team (om två kvinnor och två män) samt i masters 45+. En overallsegrare samt en svensk vinnare i varje klass utses. Deltog du i läsartävlingen om biljetter? Vinnarna är nu utsedda!

De som svarade rätt på frågan ”hur många deltog i CrossFit-SM 2010” (svar över 125 personer) och sedan vann varsitt par inträdesbiljetter är:

  • Alexander Nilsson
  • Daniel Bergqvist
  • Ann-Louise Bertilsson
  • Marie Edström
  • Anton Wenngren

 
Grattis, håll utkik i mailkorgen efter de digitala biljetterna! Om inte de fysiska prestationerna på SM är nog för att locka er övriga att besöka tävlingen, så säljs även utrustningen från huvudsponsorn Eleiko som det tävlas med för halva priset efter SM är över! Se bild nederst.

Det började på skoj för ett år sedan. Nu har Anders Sörlin, 19, Luleå, intensivt tränat crossfit under ett halvår. Nästa helg ska han delta i crossfit-SM.

– Hela min familj, med mamma Anette, pappa Stig, lillebror Erik och lillasyster Frida, kommer ned från Luleå till Stockholm. Och det gör även min barndomskompis Fernando Holmqvist, som fungerar som min coach. Och vi tränar också en hel del ihop. Tillsammans med Fernando bloggar jag dessutom om det mesta inför SM. Adressen är http://metrobloggen.se/everysecondcounts/

2009 hade man 27 tävlande, 2010 steg det till över 125 deltagare samt över 700 besökare. I år är över 300 atleter från åtta länder anmälda och minst 1500 personer beräknas besöka evenemanget.

 
Love Strandell var på plats på förra årets SM och har satt ihop några minnesbilder i en video: