Nya omgången av Gladiatorerna börjar sändas 7 januari 2012

Nu har TV4 äntligen planerat in den nya säsongen av Gladiatorerna i sitt schema. Under tolv lördagar klockan 20:00 med start den 7 januari 2012 kommer vi att få följa de 32 utmanarnas kamp mot varandra och Gladiatorerna i TV4. Vad som står på spel är äran – och en kvarts miljon kronor.

Alla program repriseras även dagen efteråt, söndag 11.30. Från TV4:s tablå:

Gladiatorerna är ett av TV4:s mest omtyckta program genom tiderna. Den nya säsongen är större, starkare och mäktigare än någonsin. 16 gladiatorer gör allt för att hindra 32 utmanare att plocka värdefulla poäng till slutstriden i den klassiska Hinderbanan.

Över 8000 personer sökte men bara de 32 är årets utmanare.

Gladiatorerna är tränade att försvara sin arena i spektakulära grenar som attackbollen, gatloppet och duellen. Grenarna döms av domaren Lahdo Sharro.

Programledare är Gry Forssell och expertkommentarerna sköts av Niklas Wikegård och Jesper Hussfeldt.

Vem om vinner avgörs alltid i den svåra hinderbanan, där man står mot man och kvinna mot kvinna. Priset är den åtråvärda äran och en kvarts miljon kronor.

Några av Gladiatorerna bloggar på BODY.se:

 
Du hittar mycket mer om nya Gladiatorerna i vår översiktsartikel om programmet samt i vår samlingsartikel om utmanarna (som faktiskt fått mer uppmärksamhet i media än de individuella Gladiatorerna). 

Från vänster: Stinger, Phoenix, Kitsune, Toro, Lynx, Pansar, Tor, Amazon, Hero, Ice, Prime, Baron Samedi, Bullet, Wolf, Athena och Hyper.
Foto: Petter Karlberg/TV4