Undersökning för dig som är både datorspelare och gymtränande

Det kom ett mail till redaktionen från Alex, en student som skriver C-uppsats i Psykologi. Han eftersöker personer som delar favoritsysselsättningarna datorspelare och idrottande. Deltagarna får i sin tur det sammanlagda resultatet med genomsnitt och standardavvikelser etc och därmed kanske en bättre kunskap om datorspelare och idrottare.

Jag håller nu på att skriva min C-uppsats i Psykologi på Södertörn och i den så tänkte jag undersöka personer som delar mina favoritsysselsättningar; datorspelare och idrottare. Men för att kunna genomföra min undersökning så behöver jag deltagare, så har du lust att spendera fem-tio minuter så att jag inte behöver göra om min C-uppsats nästa termin?

I gengäld får du kanske en bättre kunskap om datorspelare och idrottare då jag hade tänkt att dela med mig av det sammanlagda resultatet med genomsnitt och standardavvikelser etc.

Enkäten bl.a. frågar om dig om dina medie- och sportvanor och din inställning till dig själv med syftet är att hitta likheter och skillnader mellan datorspel och idrott. Undersökningen är helt anonym och frivillig och om du har lust att hjälpa mig får du gärna gå in på denna länk.

Dock så måste du vara minst 18 år gammal. Om du har frågor kan du mejla mig på lindqvistaxel@hotmail.com.