Gratis elevbehandlingar av blivande SAFE-PT:s i Stockholm

Som ett sista steg innan examen får eleverna på SAFEs utbildning till Personlig Tränare möta verkliga kunder. Du kan genom att anmäla dig till denna praktik få en gratis PT-timme med en av SAFEs blivande personliga tränare. Möjligheten finns i Stockholm nu på torsdag och fredag.

Läs mer hos SAFE:

Nu erbjuder vi dig en gratis PT timme med en av SAFE:s blivande personliga tränare. Vi vill öka tryggheten hos våra PT elever i att möta och träna nya kunder. PT praktiken är det sista steget i utbildningen, innan examination för våra PT elever. Du som kund får under en timme träna kostnadsfritt med en egen personlig tränare.

Datum: 23 – 24 februari
Tid: 08.00-16.00
Plats: SAFE, Åsögatan 115, Stockholm

Bland fitnesstrenderna som gäller 2011 fann vi certifierade tränare på förstaplatsen:

Varje år gör American College of Sports Medicine en undersökning bland över tvåtusen ACSM-certifierade som arbetar inom hälso- och fitnessbranschen runtom i världen. Från de sammanställda svaren listar man ut de det kommande årets mest sannolika fitnesstrender. 

  1. Utbildade och erfarna tränare
    Allt fler organisationer erbjuder någon form av utbildning. Därför är det viktigt att välja tränare och andra som är certifierade och ackrediterade av etablerade branschorganisationer.

I vår översiktsartikel ”Så blir du PT” får du våra bästa råd inför din blivande karriär:

Arbetsmarknaden för Personliga Tränare (PT) ser ljus ut. Men hur går man då till väga om man har andras form som sitt kall? Frukta inte, BODY är din svävarbåt i PT-träsket!

Se även ”10 råd till dig som vill bli en bra PT”.