Karlskrona laddar för Fitness Five

Långö får besök av Fitness Five-turnén.

För andra året i rad återvänder Fitness Five till Karlskrona och natursköna Långö denna lördag. Samtidigt som kvalet avgörs kommer även en multisporttävling att arrangeras, besökare kan även testa på strongmangrenar och prova på paddling. Är du inte på plats kan du följa tävlingarna via livestream och livescoring.

Det sammanlagda repsantalet i fem olika grenar ihop. Den kille/tjej med flest antal reps segrar i respektive klass. Läs mer om Fitness Five i vår översiktsartikel inför 2012Du kan följa de officiella kvaltävlingarna via Facebook och läsa mer om regler på hemsidan fitnessfive.se. Livestream ses här och livescoring följs här.

Schemat för 2012:

  • Kval Malmö 26 maj
  • Kval Södertälje 1-3 juni 
  • Kval Umeå 6 juni
  • Kval Karlskrona 9 juni
  • Kval Tylösand 30 juni-1 juli
  • Final Åhus 6-7 juli

 
Lok & Motions Cissi skriver:

Imorgon är det dags för sommarens stora höjdpunkt på Långö.

Fitness Five är en styrketävling där du tävlar i momenten bänkpress, bicepscurl, knäböj, chins och dips. Förra året var Karlskrona med för första gången och vi har äran att få vara med i år igen. Det är mycket glädjande! Vi har planerat för detta hela hösten och vintern och nu är det äntligen dags!

Vi tycker att det är roligt att det händer saker i Karlskrona och i år har vi utökat arrangemanget med fler aktiviteter. I år har du möjlighet att vara med på multisporttävling, prova strongman & prova på paddling.

Vi hoppas du kommer ner och stöttar alla tävlande på Långö imogon och tar en fika i det fina vädret! För jag har bett till solguden om att solen ska visa sig imorgon, så det är bara att hoppas 😀

Program 9 juni Långö

9.30 Start för multisportstävling
De tävlar i lag eller individuellt och momenten i tävlingen är paddling, cykling och löpning. Var med och heja fram vinnare på denna tävling.

10.00–16.00 Prova-på-paddling
Under hela dagen har du chansen att komma och prova-på-paddling på Kajakklubben Eskimå helt gratis. Ta chansen att prova denna fantastiska idrott, en idrott som passar hela familjen.

10.00–17.00 Mat och fikaförsäljning
Under hela dagen säljer Kajakklubben Eskimå lunch och fika. Allt från pastasallad och grillade hamburgare till nyttiga mellanmål eller kaffe och kaka. Du har även chansen att köpa fin olivolja och havssalt till mycket bra priser som present eller kanske till dig själv.

12.00 Tävlingsstart för Fitness5
Se alla tjejer och killar som gör upp om deltävlingsvinst i fitness5. Finalen går i Åhus senare under sommaren. Momenten som ingår är bänkpress, bicepscurl, knäböj, chins och dips.

13.00-14.00 Prova på Kettlebells
Häng på våra duktiga instruktörer från Lok&Motion på ett kettlebellspass, en ny och mycket effektiv träningsform.

14.00 Uppvisning Strongman
Se ett gäng starka killar som är helt nybörjare i Strongman men väldigt, väldigt starka! Kanske blir de som Magnus Samuelsson om några år. De visar upp fem olika strongman-grenar. Vågar du utmana dem i däckvält?

14.00-16.00 Testa massage
Du får chans att njuta av 10 minuters avkoppling helt gratis.

Ca 14.00 Prisutdelning Multisport
Vinnarna tar emot pris på scenen.

Ca 17.00 Prisutdelning Fitness5
Vinnarna tar emot pris på scenen.

Hela dagen – Internationell beachvolleyboll & Fitness5-mässa med bra priser!

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR

Lok&Motion, Kajakklubben Eskimå, Utveckling o Äventyr & Fitness5