Heidi Andersson Sommarvärd i P1 nu på onsdag

Denna onsdag klockan ett är Heidi Andersson Sommarvärd i P1. Armbryterskan från Ensamheten har hitintills tagit nio VM-guld under den 20-åriga karriären. Hon är även programledare för SVT:s barnprogram Miljöhjältarna, egenföretagare och gift med skidskytten Björn Ferry. Heidi vill att folk ska vilja bryta arm efter att hört hennes Sommar i P1…

Läs mer om armsport i BODY.se-taggen, håll dig uppdaterad på Heidi Anderssons hemsida och läs mer om programmet hos Sommar i P1:

– I mitt Sommar ska jag prata om hur det är att präglas bland starka kvinnor och män där styrka är status och norm, men också om hur det blev när jag och Kärleken – båda elitidrottare – fick barn. Kanske också något av själva baksidan av att vara armbryterska av den kvinnliga sorten, och så ska vi skratta åt alltihopa.

Aftonbladet: ”Tog guld med mjölkstinna amningsbröst”

Fascinerande, imponerande, lokalpatriotiskt – och skrytigt.
Heidi Andersson balanserade på gränsen till det oklädsamt självförhärligande. Men klarade sig från att tippa över.

HD: Sommarprataren Heidi Andersson

I den lilla byn Ensamheten är Heidi Andersson den första flickungen på generationer som överlever två års ålder. Naturligtvis får hon en hel massa uppmärksamhet, hennes varje steg följs av hela tjocka släkten. Och den här egenskapen som hon har och som i hennes hemtrakter kallas pärgrävarmentalitet – att kunna nöta på i en evighet, plantera potatisplanta på potatisplanta utan att bryta ihop, ja, den väcker stor beundran.