Dags för Fitnessdag i alla Budo & Fitness-butikerna

Både på BODY-omslag och i B&F Megastore.

Alla Budo & Fitness-butiker runtom i Sverige har denna lördag en fitnessdag: erbjudanden av olika slag på tillskott och kläder samt profiler på plats för besökare att diskutera kost och träning med. B&F Megastore i Stockholm har bland annat bodyfitnesstävlande Sofia Isberg och Josefin Pettersson (BODYs nuvarande omslagsmodell!) på plats under lördagen.

I Uppsala är det Linda Illerstam som besöker Budo & Fitness-butiken. Linda vann BMR Model Search förra året

BMR Model Search avgjordes på Fitnessfestivalens stora scen i Göteborg och förstapriset värt över 200 000 kronor – som bland annat innefattar sponsorkontrakt, USA-resa och kläder – vanns av thaiboxaren Linda Illerstam.

Läs mer om Lindas arbete som BMR Spokesmodel på Facebook och i hennes blogg.

Dessutom får Megastore (vid Västberga handelsplats utanför Hornstull i södra Stockholm) besök av Team WNT/Twinlabs atleter Linnea Berglund (SM-finalist i Bodyfitness 2011) och Clas Enstedt (bodybuilding-tävlande). 

Just Josefin kan du läsa mer om i nya BODY i artikeln ”Josefin – en kommande stjärna”, ute nu (kanske du kan få din utgåva signerad, om du ber snällt?):

Som spön i backen dyker de upp. Unga, vackra och ambitiösa tjejer som vill tävla i Bodyfitness, och som gör det bra. En av de som gör det allra bäst är underbara Josefin Pettersson.

Team WNT/Twinlab-atleterna Clas Enstedt och Linnea Berglund på plats i Megastore mellan 11-15.