Oldenmark – alltid i form – ersättare i Superstars Celeb

Först in i BODY Hall of Fame

I TV3:s Superstars celeb har idrottsstjärnor och kändisar bildat lag för att tävla ihop i tuffa fysiska utmaningar. I halvtid visar det sig att kändisarna får rejäla problem med skador och faller ifrån allteftersom. Ernst Billgren tvingades senast lämna programmet, men det orangea laget med gymnasten Veronica Wagner fick förstärkning av BODY Hall of Fame-legenden Johan ”Plexus” Oldenmark.

Följ Superstars Celeb på lördagar kl 20:00 i TV3, eller i efterhand på tv3play.se (eller i deras nya iOS-app). Mer om Johan Oldenmark finns på oldenmark.se. Veronica både bloggar och twittrar.

Klicka för mer information
Nu drabbar återigen några av Sveriges största idrottsstjärnor samman i kampen om att bli 2012 års Superstar. Nytt för i år är att de får celebert sällskap.

Varje idrottsstjärna tävlar i lag med varsin kändis. Inspelningarna har också förflyttats från Stockholm Stadion till en enorm idrottsinriktad resort på kanarieön Fuerteventura.

Stjärnorna möts i tuffa K12-inspirerade tävlingar. Dessa osannolika lagsammanställningar har dock ett gemensamt drag – alla tävlande är riktiga vinnarskallar.

Under programmets gång får vi följa stjärnorna på nära håll, se tillbakablickar på deras karriärer och se karaktärsdragen som gjort att de skrivit svensk idrottshistoria.

Att pressa en Wagner var inga problem för Oldenmark…

Klicka för mer information
Nytt i BODY! Vår egen Hall of Fame

BODY introducerar vår egen plats för aktning för de som gjort lite mer än andra. Som förste medlem i vår egen Hall of Fame utses härmed Johan Oldenmark.

Många äro de som på ett eller annat sätt gjort starka intryck på byggar- och fitnessvärlden. Heder åt dem alla. Men de som med sin fysik och sina gärningar förstärkt, förändrat och utvecklat hur vi alla idag ser på hela träningsindustrin är desto färre. Det är dessa individer vi vill hedra och föreviga genom att upphöja dem till de sportens övermänniskor de så uppenbart utgör.

Detta är tanken med att instifta vår egen framskjutna plats på hyllan. Vår egen Hall of Fame!

För att kunna komma ifråga för en evig plats i solen så ska man ha gjort en betydande insats inte bara som tävlande, utan även som förebild och ambassadör för sporten. Som tävlande atlet ska man dessutom ha avslutat sin tävlingskarriär sedan minst fem år.

Vi kommer att kontinuerligt välja in nya medlemmar i denna exklusiva skara individer. Dessa kommer att presenteras här i tidningen, och dessutom få sin estrad cementerad på body.se. Förutom ära och berömmelse, får våra pristagare också en unik kristallstatyett.

Som förste medlem av BODY Hall of Fame har vi utsett Johan Oldenmark.