Platsannons: Svenskt Kosttillskott söker Butiksansvarig

Läs mer om tjänsten hos svensktkosttillskott.se

Svenskt Kosttillskott är en e-handelsaktörer inom segmentet träning och hälsa. De söker nu butiksansvarig – är det du eller känner du någon som passar in på profilen? En hittelön utgår om ditt tips leder till att en person får jobbet.

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. Här nedan det senaste jag stött på, om just ditt tips leder till att personen rekryteras belönas du med ett presentkort på 5000 kr:

Klicka för mer information
Butiksansvarig till Svenskt Kosttillskott – ett spännande och utvecklande jobb

Svenskt Kosttillskott med dotterbolag är en av Sveriges mest växande och spännande e-handelsaktörer inom segmentet träning och hälsa. Svensktkosttillskott.se är butiken där idrottsmän finner högkvalitativa kosttillskott, tillbehör och träningskläder. Svenskhälsokost.se är en butik med inriktning på hälsa och skönhet. Vi är ett ungt och ambitiöst gäng på ca 15 personer och söker nu en Butiksansvarig för Svensktkosttillskott.se som hungrar efter utmaningar och vill vara med på vår resa.

Som butiksansvarig kommer du få ett spännande och krävande arbete där du ansvarar för den dagliga driften av butiken. Du kommer att jobba för att uppnå uppsatta försäljningsmål. Jobbet är till stor del styrt av deadlines och en märkbar del av lönen kommer vara provisionsbaserad.

Du gillar ett högt arbetstempo, är välstrukturerad och kan sätta dig in i nya situationer för att snabbt få en god helhetskoll. Du har massvis med idéer och är även entusiastiskt till att genomföra dessa. Du kan uttrycka dig väl i skrift och det är en stor fördel om du har öga för grafik och form.

Vi förutsätter att du tränar och har en grundläggande kunskap i och använder kosttillskott. Har du kontakter inom branschen är det en stor merit. Passar du in på ovan nämnda är vi övertygade om att du kommer ha en spännande och givande karriär inom vårt bolag, med stora utvecklingsmöjligheter.

Jobbet innefattar bland annat:

  • Ansvar för att skapa och utforma kampanjer och aktiviteter
  • Ta fram grafiska material och budskap tillsammans med vår Art Director
  • Leverantörskontakt
  • Ansvar för produktsortiment
  • Ansvar för upphandling av nya varumärken och produkter
  • Internationella inköp
  • Ansvar för marknadsföring i interna marknadskanaler
  • Marknadsföring i externa marknadskanaler
  • Planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter

 
Arbetsplatsen är våra nya fräscha lokaler i Bolinder Strand i Järfälla. Ansökan sker med personligt brev där du beskriver din erfarenhet av kosttillskott och marknadsföring samt varför just du är lämpad för jobbet.

Intervjuer sker löpande.

Läs mer om vart du skickar ditt tips på person lämplig för tjänsten, eller din ansökan och CV om du själv söker tjänsten, hos www.svensktkosttillskott.se.