Oroligt på gatan? Lugn, byggarbutik till räddningen…

Butiksföreståndaren Johan Malm var för övrigt en av de röstades fram av våra läsare i BODYs första prestigefyllda omslagsmodellstävling! Här tillsammans med Vanessa Frykman.

När en hotfull situation på gatan utanför uppstod såg personal på kosttillskottsbutiken Scandinavian Nutrition till att lugna ned situationen på ett lämpligt sätt. Kanske fler träningsbutiker behövs för att hålla ordning på Stockholms gator? Som tur vad är expanderar just denna butik nu med ännu en lokal – smygöppningen skedde i går, officiell öppning blir måndag 3 september.

Aftonbladet: Man ville bråka – brottades ner av bodybuilders

En narkotikapåverkad man attackerade flera personer i centrala Stockholm under tisdagseftermiddagen.
Men utanför en kosttillskottsbutik tog det stopp.
– Det kom ut en massa bodybuilders och brottade ner honom, säger Aftonbladets fotograf P-O Sännås som blev vittne till händelsen.

Medierna i P1 granskar i efterhand storyn:

Kolla aldrig en bra story. Det är ett gammalt statement i journalistbranschen. För om du gör dom där extra kollarna, så finns det risk att storyn spricker. För ett par månader sedan fick vårt ruffiga kvarter i Stockholm en skvätt medieuppmärksamhet. Och storyn var bra. Med Stora starka hjältar som brottar ner skurkar. Riktigt bra, faktiskt. Lite för bra för att vara sann. Den måste ni höra!

Mer om Scandinavian Nutrition och deras bägge butiker i Stockholm (Olof Palmes gata 12, T-bana Hötorget samt Fleminggatan 79, T-bana Fridhemsplan) på Facebook.

Klicka för mer information
2012-08-28 15:11, Olaga hot, Stockholm

Olof Palmes gata, Vasastaden

Polis åker till platsen då ett flertal personer ringer in och säger att det står en man på trottoaren hotfull och försöker angripa förbipasserande.

På platsen träffar polisen på den aktuelle mannen. Denna är påverkad och omhändertas för tillnyktring.

Polismännen tar upp anmälan om ofredande och olaga hot av personer på plats som varit utsatt för mannens utfall.

Organisation
Polismyndigheten i Stockholms län
City

Johan och Vanessa på BODY 1/2009. Vill du bli nästa omslagsmodell? Klicka på bilden och läs mer!