Fjärdeplats på Arnold Amateur för Henrik Lindh

Klicka för fler bilder på Henrik. Foto: MD

Henrik Lindh deltog för Norges räkning på Arnold Amateur i den längsta Classic Bodybuilding-klassen, +180 cm. Resultatet blev en fjärdeplats – grattis!

Många gratulationer har strömmat in på Henriks facebook-profilI sin blogg berättade han att han sedan slutet av 2012 bor och arbetar i USA:

Ja som ni flesta vet som följer mig så bor jag ju numera i USA, jobbar på Gym och som PT och fiskar…haj ,). Så flytten över till USA var riktigt stort, att sälja allt och chansa på en resa över mer eller mindre och känns helt klart som rätt val.

Sen att jag har gått med i Team Better Bodies/Gasp är enu en sak som är brutalt stort, alltid drömt om det och inget jag hade kunnat tro att jag skulle ingå där men ”if u can dream it, u can do it” och så är det…helt klart!!!

Results Mens Classic C

1. Georgy Grokhovskiy, Ryssland – 15
2. Dmitri Krylov, Ryssland – 30
3. Lopushanskiy Adrey, Azerbadjan – 44
4. Henrik Lindh, Norge – 66
5. Roberto Meirelles, Brasilien – 69

Lyssna till Henrik i BODY Radio-intervjun som gjordes våren 2011:

I veckans avsnitt hittar BODY Radio tillbaka till sina byggarrötter. Gästar gör den stekhete Henrik Lindh, som har två rykande färska segrar i bagaget – och nu siktar på en trippel i Oslo. Hör honom berätta om tömning och laddning, kampen för att få benen att se stora ut även som lång, och hur man drar upp en haj på bästa sätt. Allt levererat på ett, för Henrik, sedvanligt sympatiskt sätt från soliga Karlstad.

Jämförelseronden och posedown i Men’s Classic C. Klicka för fler Muscular Development-bilder.

CBB-tävlingens overallsegrare blev italienaren Alessandro Galli. Här med Jan Tana. Foto: KP Ourama.

Alessandro Galli var hyfsat hård… Foto: KP Ourama