Vill du mäta din repstålighet?

Rep-Power är till för dig som vill mäta dig mot dig själv och medtävlande i ett kraftprov framför publik. Det man tävlar i är max antal repetitioner på en bestämd tid i ett antal klassiska grenar – alla tävlar två åt gången och bland annat är bälte tillåten utrustning. Första deltävlingen i 2013 års serie avhålls lördagen 23 mars i MM Sports-butiken på Sveavägen 98 i Stockholm.

Är du en tävlingsmänniska som gillar att kriga på gymmet och träna för styrka och prestation? Eller vill du kanske bara se hur vältränad och stark du är gentemot andra inbitna gymråttor? Då är Rep-Power tävlingen för dig!

Tävlingsmomenten innefattar bänkpress, bicepscurl med stång, knäböj, chins och dips. Du har 80 sekunder på dig att utföra så många godkända repetitioner som möjligt i varje gren. Belastningen beräknas utifrån kroppsvikten. 

Alla är välkomna, oavsett om ni är nybörjare eller erfarna atleter. Alla får givetvis stöttning på scen, oavsett prestation, vilket gör Rep-Power till den perfekta tävlingen att prova på och skaffa sig lite tävlingserfarenhet från. Det är GRATIS att delta och tävla och att titta på tävlingen.

Läs mer på reppower.se – viktkalkylatorn räknar ut rätt belastning för dig, så du kan testköra korrekt.

Nästa chans att delta/se på är vid deltävling två, som avgörs 25 maj i MM Sports butik på Övre Husargatan 4 i Göteborg (i samband med att butiken firar fyraårsjubileum i sina nya lokaler). Anmälan öppnar på hemsidan cirka en månad innan.

Deltävling tre kommer att avgöras utomhus den 27 juli i samband med MM Sports årliga brännboll i Azaleadalen, Slottsskogen, Göteborg. Förra året såg det ut på följande sätt:

Kristian Sewén och Jenny ”Kitsune” Adolfsson spelade häromdagen in en Rep-power-video (video infogas då den är färdigredigerad och utlagd):

I dag gjorde vi en instruktionsfilm med utförandet i grenarna. Mats Ek filmade medan jag och Jenny visade hur det ska se ut samt inte ska se ut 😉 Hoppas att det blir väldigt tydligt så att alla tävlande får så många repetitioner som möjligt godkända.

Ser mycket fram emot årets tävlingar, det kommer lite kul nyheter som jag tror kommer bli riktigt grymt!!!

Kristian och Jenny vet hur regelrätta repetitioner ska se ut.