Webbaserad tv-serie följer MMA-fighter

”Reza Madadi – In to win it”

MMA-fightern Reza Madadi laddar just nu för fullt inför UFC-matchen mot amerikanen Michael Johnson i Globen den 6 april. Med hjälp av sponsorn Betsafe får vi följa hans väg ända fram till sekunderna innan han träder in i ringen tack vare sex onlineavsnitt – premiär i dag.

Läs mer om Reza på twitter och i hans blogg:

Mina fans och mina haters, jag lovar er alla den mest underhållande match ni någonsin sett med mig. Alla fighters säger att de är i sitt livs bästa form inför varje match, jag garanterar er att jag kommer se till att vara den bästa Reza ”Maddog” Madadi ni någonsin sett.

MMAnytt: Nedräkning till UFC Stockholm: Reza Madadi vs. Michael Johnson

MMAnytt gör en djupdykning i matcherna som kommer hållas i Globen 6 april. Näste man ut är svenske Reza Madadi, som möter en oförutsägbar man från andra sidan Atlanten.

Klicka för mer information
Följ Reza Madadi inför hans livs viktigaste match

Reza är en av vårt lands mest uppmärksammande och omtyckta MMA-utövare. Ett bevis på det är att han förra veckan vann utmärkelsen Folkets pris på Kampsportsgalan för tredje året i rad. Reza gör nu sin tredje match i UFC, världens största MMA-organisation. Efter en vinst och en svidande, och i mångas ögon även orättvis, förlust står nu allt på spel i den här matchen. I serien kommer vi få lära känna Reza in på livet, vi följer hans väg mot matchen genom att visa blod, svett och tårar, och med insiktsfulla kommentarer från hans team och tränare.

Mycket, om inte allt, står på spel för Reza i matchen mot Michael Johnson.

– Det här är mitt liv. Det är det här jag lever för. Att förlora finns inte för mig. För mig handlar det om att gå och hämta hans huvud, säger Reza.

Thomas Bertilsson, PR-ansvarig på Betsafe, fortsätter:

– För oss är det här ett perfekt sätt att få presentera vår nya ambassadör för en bred publik. Reza är en karismatisk idrottare som vi hoppas få jobba med länge och vi hoppas få vara en viktig del av hans karriär.

Filmerna har tagits fram i samarbete med Pocket Entertainment som är en ny gratis MobilTV-kanal med kvalitetsunderhållning och Carnevale Pictures som producerat filmerna.

– Vi är väldigt glada att kunna visa serien om Reza, en häftig serie om något som känns väldigt aktuellt just nu. Med den här serien breddar vi Pocket Entertainments utbud ytterligare, säger Håkan Lindhé, VD på Pocket Entertainment.

Pocket Entertainment är en ny gratis MobilTV-kanal med kvalitetsunderhållning. Med korta avsnitt når vi ut till tittarna då de har en stund över; på bussen, i väntrummet eller på fikapausen. Erfarna kreatörer och producenter från film- och TV-branschen står bakom Pocket Entertainment såsom VD och grundare Håkan Lindhé, Felix Herngren, Kristian Luuk och Mats Alders. Genom en unik distributionslösning i samarbete med PlayAd når kanalen ut till flera miljoner unika webbläsare varje vecka. Vi finns på www.pocketent.tv och är den nya tidens TV som skapas av kreatörer, med annonsörer, för tittarna.

Betsafe är idag en av de ledande leverantörerna av online spelprodukter i världen, med över 450.000 kunder från mer än 100 olika länder. Sedan den officiella öppningen i januari 2006, har Betsafe placerat sig som ett av de mest pålitliga spelföretagen på marknaden.

Pocket Entertainment är en ny gratis mobil TV-kanal och som med korta avsnitt, mellan 5-10 minuter, når ut till tittarna då de har en stund över. Genom en unik distributionslösning i samarbete med PlayAd når kanalen ut till 5 miljoner unika webbläsare i veckan.