Provträna på hinderbanan inför Fitnessfestivalen

Under Fitnessfestivalen kan du och en kompis tävla i ett lag mot likasinnade på exakt samma hinderbana som använts på SM i Athletic Fitness. På tisdag kommer sista chansen att provträna inför Fitnessfestivalen på Military Fitness anläggning i Kärra Bunkern, Hisings Kärra i Göteborg.

Läs mer på militaryfitness.se:

Varje lag består av 2 tävlande. Tiden tas på sista personen i laget som passerar mållinjen. Dom 5 snabbaste tiderna under kvalomgången går direkt vidare till en rafflande final samma dag. Är ni Top 3 i er tävlingsklass har ni ett prestigefullt pris som väntar på er. Således sker KVAL – FINAL – PRISUTDELNING samma dag både under lördagen och söndagen på Fitnessfestivalen 2013.

Varje kvalomgång består av högst 4 lag där alltså de 5 snabbaste lagen i varje klass under dagen går direkt vidare till final samma dag.

Totalt kan 120 lag deltaga i tävlingarna som pågår under 2 dagar på Fitnessfestivalen 30 november – 1 december 2013.

Banan tar ca 1 minut för laget att genomföra.

Skall du besöka mässan? Kom då bort till vår monter och tävlingsområdet för att testa hinderbanan. Vi tar givetvis tiden på dig och din Teamkamrat och kanske är det ni som får dagens snabbaste tid?

Ingen separat tävlingsavgift tas ut. Betald inträdesavgift till Fitnessfestivalen är också din biljett till Military Fitness Challenge 2013.