Fitnessgalan intar Stockholm Globe Arenas andra helgen i maj 2014

Den första upplagan av Fitnessgalan på Stockholm Globe Arenas arrangeras under tre dagar i maj 2014. Det utlovas något för alla intresserade av träning, kost, hälsa och skönhet – tävlingar, konvent, uppvisningar, event och föreläsare såväl som två mässor: Fitnessmässan inne i Globen och Hälsomässan i Annexet.

Binais Begovic, även känd som gladiatorn Wolf, berättar:

– Fitnessgalan genomförs den 9-11 maj, 2014 i Globen, Stockholm. Fitnessmässan äger rum inne i Globen, medan Hälsomässan arrangeras i Annexet. Båda mässorna har separata scener och föreläsningssalar. På den totala ytan har vi plats för mer än 250 utställare. Alla besökare kan röra sig fritt mellan mässorna med många tävlingar, uppvisningar och föreläsningar. Det kommer att kosta 180 kr för en endagsbiljett till båda mässorna.

Utöver mässorna så ska Fitnessgalan bjuda på ett fullspäckat program i flera olika lokaler med stora events, föreläsningar av kända profiler och uppvisningar såsom Fitnessgalans Nordic Grand Prix, MMA, dans, gruppträning, pass och barnaktiviteter.

Håll dig uppdaterad om eventet på fitnessgalan.com och facebook.com/Fitnessgalan – mer finns också i den rykande färska pressreleasen:

Klicka för mer information
Fitnessgalan, Europas mest prestigefulla fitness- och hälsoevent

Pressrelease 2013-11-15

Under hela 3 dagar mellan 9-11 maj 2014 kommer ett nytt och fräscht fitness- och hälsoevent att äga rum i Globen och Annexet, Stockholm. Cirka 200 utställare kommer att finnas på mässan och dagarna kommer att fyllas med inspiration från kända föreläsare inom träning, kost, hälsa och skönhet.

Det kommer finnas en fitnessmässa och en hälsomässa där besökarna har möjligheten att röra sitt fritt mellan dessa två olika mässor. Detta medför att utställarna kan nå ut till en större kundkrets och nya affärsmöjligheter kan skapas.

Nordic Grand Prix 2014

I samband med Fitnessgalan kommer Global Physique Nordic Grand Prix 2014 att äga rum. Disciplinerna som kommer finnas är: bodybuilding, classic bodybuilding, men’s physique, women’s physique, bikini, athletic fitness, fitness model samt SM i hinderbana.

Vi känner att något har saknats i vår bransch och vi vill täcka alla luckor och ge var och en av er jämlika och rättvisa möjligheter att visa dina starka sidor, att bedömas rättvist på scenen och att få rätt exponering och uppskattning för allt det hårda arbete som varenda en av er har investerat. Vi lovordar er och vet att ditt engagemang inspirerar andra.

Mål

Under flera år har alldeles för få tävlingar ägt rum och det har inte funnits fokus på atleterna som ställer upp på tävlingarna. Varför gå upp till flera månader under diet och inte få något för det?

Vårt mål är att få fler tävlande inom sporten samt höja kvalitén på tävlingarna. I och med detta ökar vi också intresset hos publik och utställare.

Läs gärna mer på vår hemsida www.fitnessgalan.com.

Vid frågor: