Kroppsbyggare sökes för plåtning

Några av stylist Billie Ekmans tidigare projekt.

En castingfirma har fått i uppgift att hitta en manlig kroppsbyggare utan tatueringar för studiofotning i Stockholm. Det är en reklamkampanj (banners, webbtv) för ett spelbolag som ska castas. Passar du in eller känner du någon som skulle funka, läs då vidare.

Billie Ekman skriver:

Fotografering sker måndagen den 22 september eller tisdagen den 23 september i studio i Stockholm, halvdag förmiddag eller eftermiddag.

Modellen kommer att slå i en gonggong och se stark ut. Det är endast en bild som skall tas. Ett arvode utbetalas som ersättning för halvdagen och för användandet av bilden i reklam. 

Kunden vill se några olika förslag på bodybuilders så jag kommer att vara i kontakt med ett flertal, jag kommer sedan sända in mina modellförslag till kunden söndagen den 15 september. Jag kommer att få besked om vem de önskar boka upp först vid lunchtid onsdagen den 17 september, då får modellen beskedet.

Jag behöver följande från modeller:

  • Bilder där man tydligt ser hur modellen ser ut, aktuella och tydliga bilder i färg, viktigt att de stämmer överens med hur han ser ut i dagsläget. Modellen får dock ej ha några tatueringar. Bilderna skulle jag behöva så snart som möjligt men senast lördagen den 14 september kl. 15.00.
  • Viktigt att personen ej har gjort reklam för ett konkurrerande bolag (dvs i spelbranschen).
  • Ett godkännande på informationen ovan gällande användning av bilderna och att personen skulle kunna med under en halvdag den 22 eller den 23 september om han blir vald.

Passar du in? Kontakta då Billie på snarast på mail@billieekman.com. Har du frågor kan du också nå henne på telefon 0705-48 70 70.