Bidra till Musikhjälpen 2014

En vecka om året, i december, sänder SVT, SR och Radiohjälpen dygnet runt för att lyfta fram en undangömd humanitär katastrof. Bidra genom att buda på Tradera-auktionerna – exempelvis en dag med UFC-fightern Nico Mosoke, ett besök av Gladiatorerna Athena & Bullet på ditt barnkalas eller träna med Mikaela Laurén (världsmästare i boxning).

Välgörenhetseventet Musikhjälpen sänds i år ifrån en glasbur i Uppsala 8–14 december. Programledare är Linnea Henriksson, Petter Alexis Askergren och Kodjo Akolor. I Musikhjälpen är det din musik – och ditt engagemang – som räddar liv.

I en vecka, sammanlagt 144 timmar, sänder man direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Flow för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof. Årets insamling går till kampen för att stoppa spridningen av hiv #mh14

Följ dem på Facebook, se det på SVT, i SVT Flow eller lyssna på det i Sveriges Radio. Några utvalda auktionerna till förmån för Musikhjälpen på Tradera:

Gäst i programmet

Bud på Bullet & Athena för att fixa det bästa barnkalaset för din son/dotter! Foto: Eric Josjö/TV4.

Programledarna Kodjo Akolor, Linnea Henriksson, Petter Alexis Askergren. Foto: Mattias Ahlm/SR