En tuff träningsvecka i Bangkok!

Är du träningssugen och intresserad av en upplevelse? Ta chansen och res till Bangkok för en unik veckocamp: tuff Y3T-träning med Neil ”Yoda” Hill och Maria ”Hardcore Diva” Ahlberg. Såklart med tid för sol, bad, shopping och massage…

Förutom en massa träning, svett (35 °C i snitt) och ny motivation samt inspiration bor man femstjärnigt mitt i centrala Bangkok med en grym bufféfrukost varje morgon. 

Förutom träning och fritid kommer det även att avhållas ett par intressanta föreläsningar, bland annat om hur man bygger maximalt med muskler på kort tid. Är det någon som vet något om detta, så är det Neil. Han är grundare till träningsmetoden Y3T (Yoda Three Training) och tränar Flex Lewis som tagit tre Olympia 212 Showdown-titlar i rad.

Datum: 1–7 maj. Resan har endast 12 unika platser. Först till kvarn gäller. Maila fitnesslifecambodia@hotmail.com för mer information.

Både Maria Ahlberg och Neil Hill kommer på Sverige besök den 20-22 februari – mer information kommer!

Läs mer om Bangkok – ett av svenska folkets favoritresemål – på vår systersajt Vagabond.se:

Bangkok är en paljett av färger, dofter och ljud. Floden Chao Phraya slingrar som en silkestråd genom staden och böjer sig för att ge plats åt Stora palatset och Wat Phra Kaeo, ett myller av glittrande torn och pagoder med mystiska mytologiska figurer.

Det spelar nästan ingen roll var man äter i Bangkok, chansen är stor att man äter sitt livs bästa måltid, oavsett om den inhandlas i ett gatukök eller på en av de många lyxrestaurangerna. Mer än tio miljoner människor bor i Bangkok, de allra flesta är buddister. Och är liksom thailändare utanför huvudstaden – ett leende folk.

Följ Marias fitnessliv i Kambodja i BODY.se-bloggen, på instagramyoutube eller facebook. Besök också mariaahlberg.se och Team Fitnesslife Sweden på facebook.

Förra våren intervjuades Maria i BODY Radio:

Maria Carlswärd Ahlberg gästar BODY Radio och berättar om hur hon förverkligade sin dröm att jobba med träning i Kambodja! Hör om träningen, maten och hur det är att verka som svensk i ett land där temperaturen sällan går under 30 grader!