Tinas träningspass med Samuelsson

Grönskande Östgötsk sommar. Foto: OTW/TV4

En repris av TV4:s matprogram ”Tina på besök” har i dagarna tagits bort från sajten efter kritik. Reprisen av Tinas besök hos Magnus Samuelsson finns dock fortfarande kvar, inklusive ett webbexklusivt träningspass.

DN har skrivit om de starka reaktionerna på avsnittet där stjärnkocken besöker festfixaren Micael Bindefeld, och en del av avsnittet utspelar sig i Jerusalem:

TV4:s matprogram ”Tina på besök”, som i söndags sändes i repris, har väckt starka känslor hos tittare. Man menar att kocken Tina Nordström uttalat sig i Mellanösternkonflikten på ett okunnigt och osmakligt sätt.

Avsnittet med besöket hos Micael Bindefeld är nu borttaget från TV4 Play. Som tur vad är så var avsnittet med Samuelsson betydligt mer oförargligt och fick vara kvar:

Tina besöker Magnus Samuelsson i hans sommarstuga vid sjön Sommen i Östergötland. Det blir en fartfylld dag där de tränar, kör rally, skjuter lerduva och tar fyrhjulingar ut i skogen där de grillar smörgåsar. Sedan fixar de en middag som de bjuder Magnus familj på.