Battle of Scandinavia inleder vårens intensiva tävlingssäsong!

Alingsås är första anhalt för årets inledande bataljer i bodybuilding och fitness. Som väntat är det rekordstort intresse, hela 144 har anmält sig, och arenan Estrad står redo för en muskelfest nu på lördag!

På det digra schemat finns Bodybuilding, Classic Bodybuilding samt Men’s Physique på herrsidan och Bodyfitness, Women’s Physique och Bikini Fitness på damsidan.

Denna Grand Prix-tävling är endast öppen för skandinaviska deltagare och har växt organiskt sedan starten:

  • 2011 startade 37 tävlande från fyra länder
  • 2012 deltog 48 kombattanter
  • 2013 var man halvvägs till 60
  • 2014 exploderade antalet till 125!

Estrad Alingsås ligger centralt placerad vid Alingsås järnvägsstation med dagliga avgångar till Stockholm och Göteborg. Med bil nås de via E20 (och bilen parkeras enkelt i arenans nya parkeringshus för 20 kr/dygn).

För dig som tänkt åka till Alingsås, planera in att att komma tidigt för att köpa biljetter (säljs från 08:00, dörrarna öppnar 08:45 och tävlingen startar 09:30) samt kunna ställa dig i kön till de bästa sittplatserna (biljettköp görs endast på plats och platserna är onumrerade).

Även om du inte ska gå in på själva tävlingen så kan du passa på att mingla med nya och gamla vänner i vårsolen och titta på utställarnas utbud av kosttillskott och träningskläder utan kostnad.

Läs mer i frågetråden på BODYs forum, på den officiella hemsidan eller på facebook. Läs mer om de tidigare arrangemangen i BODY.se-taggen Battle of Scandinavia