Möt muskler och skönhet i Malmö!

Förbered dig på att mingla i vårsolen med gamla och nya bekanta på Stadionmässan i Malmö under helgens Sweden Grand Prix. Prispengar och äran har lockat ett mer än dubbelt så stort startfält som i fjol!

Sweden Grand Prix 2015 är den av IFBB högst rankade tävlingen i Sverige, och har över 250 anmälda starter från nio länder. Antalet från respektive land:

  • Sverige – 190
  • Danmark – 33
  • Slovakien – 9
  • Tjeckien – 7
  • Estland – 5
  • Polen – 2
  • Nederländerna – 1
  • Rumänien – 1
  • Litauen – 1

Sweden Grand Prix är dessutom sista chansen att kvala till EM 2015 för de svenska tävlande. Biljetterna återfinns på tickster.com. Förbedömningarna startar 09:00 och finalerna 14:00.

I år har dessutom specifika klasser för de som gör sin debut på tävlingsscenen tillkommit i Bikini Fitness, Men’s Physique och Bodyfitness – och blivit populära. Per Sundström om uppdelningen i längdklasser:

– Det är viktigt att undvika att våra ”beginners” inte blir eliminerade i sin första tävling utan ges möjlighet att genomföra minst semifinal i sin debut. Det ligger i mitt intresse som huvuddomare och som ordförande av SKKF att kvalitetssäkra och att ge bästa förutsättningar till en mycket bra tävlingsdebut för dessa atleter.

IFBB:s officiella pressfotograf från EastLabs.sk är på plats och fångar tävlingarna för ett stort bildgalleri. Nedan några videos från Muscle.se från 2014 års tävlingar:

Att besöka utställarområdet på Stadionmässan och fynda bland montrarna och mingla med profiler och andra besökare är gratis. Stadionmässan berättar mer om sig och sina lokaler:

För oss är besökarna viktigast, oavsett om man är arrangör eller hitbjuden. Därför lägger vi stor vikt vid både komfort och teknik för att arrangemanget skall vara minnesvärt och inte bara ett tidsfördriv.

Konferens
Vår kongresshall benämns ofta av våra kunder som södra Sveriges bästa och finaste konferenslokal, vilket vi är ödmjuka inför men självklart stolta över.

Mässa
Vi har flera olika mässhallar i varierande storlek. Den största är 2500 kvm och den kan kompletteras med fler lokaler till en total utställningsyta om 4000 kvm.

En unik sal i amfiformat
Stadionmässans stora kongress-sal är en stor och ändamålsenlig samlingssal, säkert en av Malmös bästa. Med 810 sköna fåtöljer arrangerade med 314 platser på plant golv och resten på gradänger i solfjäderform har alla åhörare god kontakt till det avlånga podiet.

Sweden Grand Prix avhålls på lördag och söndag i Stadionmässans stora kongress-sal.