Fitnessgalan intar Ericsson Globe!

Fitnessgalan arrangeras från fredag till söndag i Ericsson Globe i Stockholm. Något för alla tränings- och kostintresserade utlovas – tävlingar, uppvisningar, event och föreläsare såväl en stor fitnessmässa.

Köp dina biljetter på plats eller på fitnessgalan.com/biljetter

Tiderna för Fitnessgalan är:

  • Fredagen den 8 maj 10–18
  • Lördagen den 9 maj 10–18
  • Söndagen den 10 maj 10–17

Tidigare i vår kom beskedet att tävlingarna under Fitnessgalan erhållit sanktion.

  • Fitnessgalan samlar branschledande företag inom fitness, hälsa och skönhet i Globen, världens största sfäriska byggnad, i Stockholm. Under tre dagar får besökare ta del av de senaste trenderna, från ett exklusivt utvalda utställare, på en och samma mässa. Dagarna är fyllda med tävlingar, event samt inspiration från kända föreläsare inom träning, hälsa, kost och skönhet.
  • Fitnessmässan fokuserar på inspiration och motivation till fitness, olika sorters träning och senaste trenderna. Förutom det presenterar Fitnessmässan föreläsningar, workshops tillsammans med utställare och namnkunniga personligheter som är tongivande för branschens utveckling. Centralt på Fitnessmässan är all form av träning som cirkulerar kring fitness – med allt vad det innebär – med tonvikt på prestation och tävling.
  • Storslagna spännande tävlingar arrangeras i form av Nordic Grand Prix i Bikini Fitness, Men’s Physique, Classic Physique, Fitness Modell & Athletic Fitness. Inför en fullsatt publik, gör tävlande upp om titeln i respektive gren. Tävlingen vänder sig till både de som tävlar för första gången och och de som har tävlat tidigare.

Läs mer på Facebook.

GD: ”Vi är större och hårdare”

I helgen tävlar fitness-tvillingarna Robin och Kevin Eriksson på Fitnessgalan i Globen. Nu är formen och självförtroendet bättre än någonsin, mycket tack vare coachen Ako Rahim, även känd som Toro i TV4:s Gladiatorerna.