Varför inte kombinera fest & träning?

En träningsform från USA som nu tagits till Sverige är ”Workout Parties”: träning tillsammans i nattklubbsmiljö, där alkoholen byts ut mot proteindrinkar och energishots.

Debuten för eventet Workout Parties skedde i helgen, två tuffa träningspass på 30 minuter genomfördes av Fitnesspoddens Daniel J. Larsson och Robert Svensson samt MMA-Fightern David Bielkheden.

Nästa gång Münchenbryggeriet i Stockholm invaderas av över 500 personer i träningskläder är den 7 november – är du på plats?

  • Träningspass ett: Mikaela Laurén: Mikaela är inte bara världsmästare i boxning utan hon är idag ensam svensk i historien med att inneha 5 olika VM-titlar i proffsboxning. Kom och träna som en världsmästare!
  • Träningspass två: Fitnesspoddens duo Daniel och Robert har utlovat ett träningspass för hela kroppen ni aldrig kommer glömma! Fokus kommer ligga på styrka, men räkna med att pulsen stiger en hel del också.

Avsnitt #88 av Fitnesspodden spelades in strax efter att värdarna besökt TV4:s morgonstudio för att berätta mer om Workout Parties.