En kärleksförklaring i fitnessminglet!

Alexander Gribing, friade till sin flickvän Lisa Salo mitt på stora scenen under Scandinavian Power WKND. BODY hade äran att kunna bevittna frieriet på nära håll och även växla några ord med fästmannen!

Hur och hur länge planerade du detta frieri?

– Jag hade planerat det en månad i förväg då jag mailade med SKKF, Ove Rytter, Helene Ahlson och Linda Illerstam för att kunna utföra frieriet under Luciapokalens prisutdelning i Bikini Fitness. Men det var lite tufft att få ihop allt då jag själv låg på diet och tävlade en vecka innan frieriet.

Gick allt som planerat?

– Nja, haha, det blev inte riktigt som planerat faktiskt! Tanken var ju hela tiden att om Lisa hade vunnit sin klass så hade speakern Linda Illerstam haft kvar henne på scen och ställt henne frågan om hur det kändes och om något skulle kunna vara bättre än denna känsla. När Lisa skall ha svarat på det så skulle Linda ha sagt ”men jag tror jag vet något som kan vara lika bra, eller kanske lite bättre” och sen ropat upp mig på scenen.

– Nu hamnade Lisa på 2:a plats (med bara 1 poäng från vinnaren), så jag var tvungen att komma på en ny plan. Så, på söndagen lurade jag och Helene Ahlson henne att mingla i Better Bodies monter varpå jag hade bett Kristian Sewén att plötsligt ropa upp henne på Exposcenen i mässhallen för en ”kort intervju”.

– Sedan tog jag över mikrofonen och friade! Så, så gick allt till och jag kan helt ärligt säga att det var lite samma känsla av att ligga på en diet i slutet och kapa vattnet – helt torr i munnen och skakis!

Följ nu dem bägge på @alexandergribing och @lisasalo!