Hallå där Sharam!

I helgen är det dags att slå upp dörrarna till SweFit Expo! Är du taggad? 
– Ja! Helgens mässa är nästan dubbelt så stor som den vi körde höstas, både i aktiviteter och tävlande. Då hade Battle of Sweden (BoS) 95 starter – nu är det drygt 163 anmälda. Dessutom var tanken att vi skulle ha ”en liten armbrytningstävling, för skojs skull”…nu är det 65 anmälda till den! 

Vad mer kan vi se fram emot under dagen?
– Sist hade vi 16 utställare, nu har vi 25. Förutom armbrytningen kan man ställa upp i en bänkpresstävling som arrangeras av Borås Atletklubb, och så kommer vi ha en show med styrkelyft. Cirka 150 personer kommer att deltaga i olika camps som arrangeras av ONYX, Borås största gym, och mycket mer. Sen givetvis, att jag fick ihop Ahmad, Samir och Nober samtidigt är ju magi…

Är du nervös att någon ska bli sjuk?
– Nej, det vågar de inte… haha. Jag pratat med dem nästan dagligen.  

Har killarna nån kravlista inför sin gästposering? Har Samir beställt rysk kaviar backstage?
– Nej, hehe, det är klart att de har haft sina önskemål på hur det ska se ut. De är ju proffs och vill att allting ska se bra ut. Vi kommer hänga upp deras bilder var för sig separat, både på backdroppen och på scenen. Sen kommer vi bygga upp en monter där de får hänga, signa åt folk och ta kort. Scenen de uppträder på kommer ligga i mässhallen och deras gästposeringar kommer ligga i pauserna på BoS, när folk kommer ut i mässhallen och kan se.  

SweFit Expo april 2018

Vad ser du fram emot mest? 
– Att få träffa alla. Det är så positiv energi på de här eventen, alla är så tacksamma. Det är speciellt i Borås där man har inte haft såna här event tidigare. Efter det första SweFit som hölls i november förra året fick jag flera hundra mail där man skrev att ”Så kul att ni körde detta i Borås! Hoppas att ni fortsätter”. Det sporrar en såklart.

Hur köper man biljetter?
– Vi har valt att inte ha förköp eftersom vi vill kunna hålla priserna nere. Ska vi sälja publikbiljetter till BoS på förköp så blir det tomma stolar som är upptagna hela dagen trots att ingen sitter där och då måste vi ta dyra priser. Med drop in då kan vi hålla priserna nere, där för har vi valt att göra så. Biljetterna kostar 100kr för inträde till Expot och 300kr om man även vill kunna gå in på BoS. Skulle man börja med en expobiljett och sen komma på att man vill uppgradera går givetvis det. Det finns kassor både för kort- och swishbetalning, så det är bara att komma. Välkomna! 

Vinn biljetter till SweFit Expo

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD! 
Vinnare av två biljetter var är: David Molin, Åsa Stenvall och Patrik Hollsten. Grattis! 

 

MM Sports