Fortsättning följer, dag 3: bröst, biceps, mage

Gokväll!

Motivationen på topp så har låtit schemat rulla och är redan nu tillbaka på pass nummer tre i ordningen för er att ta del av! Efter att ha sovit lite längre än vanligt blev det direkt till gymmet för ett bröst- och bicepspass följt av några set mage. Såhär såg det ut och förblir förhoppningsvis så ett tag framöver.

4 set press nedifrån i kabelmaskin
5 set flyes nedifrån i kabelmaskin
4 set rak press i kabelmaskin

4 set stångcurl i kabelmaskin
4 set bicepscurl med hantlar
3 set hammercurl med hantlar

4 set crunchmaskin

Bröstträningen styrs tyvärr lite av smärta i både bröst och axel, vilken också har jäklats lite mer än vanligt på sistone.

Jag gör kanske inte tillräckligt för att hålla det i schakt men det fungerar…Kanske får jag skärpa mig innan det blir problem på riktigt!! Har nu prio på bl a bröst så visst får axlarna lite extra stryk också samtidigt som det slarvas med vilan.

Igår på den fria lördagen blev det återigen i princip endast en middag ute men med gamla vänner denna gång. Mycket trevligt men kallt då vi satt ute och endast en 220g angus biff med stekta grönsaker förtärdes 🙂

Imorgon är det ny vecka och dags för pass 4 i schemat vilket innebär framsida ben! Kosten känns fortfarande klockren och energin är på topp. Jag får äta mycket gott och mår på topp! Formen fortsätter onekligen att tajta till sig så den sista november kommer den vara för jäkla bra 😉

För övrigt så stannade bilen min på väg hem till föräldrarna ikväll så den mår tydligen inte lika bra…

/Adam

Skickat från min iPhone