Den mörka sanningen…

som jag undanhöll i förra inlägget!

Varför inte dela med sig utav hela sanningen under en sån här satsning då troligen många känner likadant!?

Förra veckan hade jag slut på PWO och koffein samtidigt som en förkylning höll på att bryta ut… Dålig kombo i nuläget! Det blev en ovanligt tung vecka och jag kände hur formen förändrades till det sämre. Detta även fast jag gjorde allt enligt plan så troligen pga just "förkylningen". Brukar vanligtvis tänka att det "bara är något man säger till kunder" om att förkylningssymptom kan innebära viss vätskeansamling och faktum är att jag oerhört sällan är sjuk så svårt att avgöra men troligen gäller det även mig 😉 bröt ihop lite lätt på fredagen energimässigt och på lördagen blev min fria måltid väldigt fri och rolig… Innan läggdags (som för övrigt blev alltför sent då jag hämtade tjejen på jobbet vid 01) så åkte vi runt till både Max, McDonald's och Statoil för att inhandla precis det vi var sugna på! Jätteskönt att känna sig helt fri och formen kändes ju redan "dålig". Blev inte alltför mycket totalt sett över dagen men ser man till endast sista "måltiden" så landade den på 2000 kcal. Egentligen inte särskilt långt från planen men lite sämre alternativ än vanligt. På söndagen blev det en ca hälften så stor fri måltid men denna gång med några bättre inslag som potatis, räkor och kyckling.

Oavsett grymt laddad redan på söndagen och tror nästan det var denna knuff jag behövde för att satsa helhjärtat den sista tiden och -70 som från början var målet (blir dock garanterat en spännande tömningsveckan för att komma dit…)

Att få bryta ihop en sista gång och känna en mindre stress i och med den något svullna figuren var nog precis vad jag behövde 🙂 Faktum är att jag nog aldrig känt mig så motiverad som efter benpasset på söndag kväll!

Nu kör vi!

/Adam