Sliter på…

Sliter på, hemskt mkt fokus på benen och så kommer det förbli tills jag står på scenen igen.
Glömmer dock inte övriga bitar, och idag klarades Bröst och Axlar av. (smög även med lite mage förresten)

Det mesta går ganska bra nu, dvs jag har inte överdrivet ont någonstans. 😉
Skämt å sido, får jag träna utan problem så går det framåt normalt sett och det gör det nu.
Kroppsvikt på 106.5 cirka, kanske något mer…

Svårt att dra massa slutsatser men det hela känns riktigt bra och vi får väl se när tävlingsdieten kommer (när det kommer), då får man ju lite kvitton på offseasonslitet.

Smäller upp några blandade bilder från veckan och dagens leverans av kosttillskott från Swedish Supplements vilka skall bli spännande att pröva!

Aminosyror, protein, pwo, hmb, aakg…dagens julafton via posten.


Apple Pie som proteinpulver
tror jag skall bli ett skönt substitut till övriga vanliga smaker att varva med, om HMB och AAKG klipper jag in lite mer info nedan…

HMB (I megakapslar på 1300mg styck) – Beta Hydroxy Beta Metylbutuyrat HMB är en ketosyra som är en metabolit från den grenade essentiella, aminosyran leucin. HMB skapas alltså i samband med att leucin omsätts inuti kroppen. Cirka 5 procent av det leucin vi får i oss i kroppen går till produktionen av HMB.

HMB motverkar nedbrytning av muskelvävnad på så sätt att ämnet hämmar ett visst enzym som har en nedbrytande effekt på dina muskler. Precis som för otränade har man sett att HMB verkar kunna minska träningsinducerad muskelskada.

AAKG i Megakapsel:
Arginin alfaketoglutarat (AAKG) är den främsta ingrediensen i de många kosttillskott som tas före träning för att öka muskelcellernas volym. AAKG är en förening av aminosyran arginin med alfaketoglutarat (en biprodukt i citronsyracykeln) som har visat sig öka muskelpumpen och vaskulariteten, samt öka tillförsel av blod, syre och näring till de arbetande musklerna. Det viktigaste skälet att man valt att förena argininet med alfaketoglutaratet är att frisättningen av kväveoxid blir mer långvarigt. Man skulle kunna säga ”time released”. Arginin i ren form ger en frisättning av kväveoxid som varar några sekunder medan ett tillskott av alfaketoglutarat förlänger effekten så att den upplevs under hela träningspasset.

12.jpg
13.jpg

Jennifer tog kort i förra veckan.
2.jpg

Igår
3.jpg

Big B tar kort. <3
5.jpg

idag
6.jpg

idag, notera skillnaden med lite blodfylld baksida axlar… eller ja, kanske bara jag som ser.
7.jpg

Lite mer info om grejerna i texten läääängst upp …