Kvällsposering

Godkväll på er alla!

Hoppas ni har haft en grymt bra måndag! Själv har jag bara pluggat i princip. Vilodag idag, vilket är skönt. Jag känner att man behöver ta sin vila när man väl får det, och kroppen mår så bra av det. Förr kunde jag köra på väääldigt länge utan att ta vilodag. Nu märker jag hur mycket man egentligen behöver det! Kan tappa något kilo bara på att vila liksom.

Diet är inte alltid en dans på rosor, det är slitsamt. Det har jag börjat märka nu när det närmar sig. Men! Jag är lika glad för det. Och taggad som bara den. Satt förut och beställde hem lite mer kosttillskott och även makeup till tävlingen. Har själv gått på schema med min kost och träning sen i oktober, så det är först nu man börjar fatta att det närmar sig.

FullSizeRender-6.jpg

Jag ska alldeles strax sätta igång med min kvällsposering. Det är bara och nöta in i det sista! Såå mycket hänger på poseringen tycker jag. Men det är så kul tycker jag, ska bli så otroligt spännande att få gå upp på scen och få göra det! Men man kommer nog vara rätt nervös med…

Har ni kanske tips på bra poseringslåtar? Tips mottages mer än gärna!

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll, så hörs vi!

#SGPnedräkningen

Ready, set, go!

Heeej på er!

Amanda heter jag, och är en sprallig 21 år gammalcivilekonomstudent i solens egna stad – Karlstad. Jag är en driven och glad tjej som älskar utmaningar, vilket förklarar en del till varför jag har valt att tävla. Jag älskar att testa på nya grejer, vilket det här blir för min del!

Kort fakta om mig:

Namn: Amanda Carlson
Ålder: 21 år
Bostadsort: Karlstad
Coach: Niro De La Rua
Team: Iron League by Saint Iron
Tidigare placeringar: Inga för tillfället, eftersom det här blir min debut!

Jag är från Lidköping från början och höll på mycket med hästar förr. Aldrig vart någon sportig tjej i mina ”unga dar”. Men sedan några år tillbaka har jag faktiskt tränat thaiboxning, en underbar sport! Och sen när jag flyttade hit, så har det blivit mycket mer styrketräning, gym e.t.c. FitnessKarlstad!

FullSizeRender-2.jpg

Mina förväntningar på Sweden Grand Prix är höga. Jag ska göra min debut i Wellness Fitness om cirka 4 veckor på scen i Stockholm, och sedan tävla om 8 veckor igen då i Malmö. Jag är taggad till tuuusen!

Sist jag ställde upp i en tävling så skulle jag gå upp i en boxningsring och slåss mot en annan tjej. Nu blir det en helt annan tävling. Det blir min debut inom Wellness Fitness. Det innebär en slags form mellan Bikini Fitness och Womens Physique. Jag tror och hoppas att min form kommer passa in där bättre än i bikini! Jag älskar att träna hårt, och tyngre styrketräning… och cardio är gött ibland också kan jag tycka 😉

Ni kommer få ta del av min fullspäckade vardag som innebär allt från tidig morgoncardio, plugg, posering, mat (mycket matlagning), och min träning såklart! Jag finns även under namnet: @eamandaicarlson på instagram, där jag försöker uppdatera så gott jag kan. Jag har även precis kommit igång med vloggandet!

IMG_1858.JPG

Hoppas ni vill följa med mig på resan mot scenen!

#SGPnedräkningen