Mot SGP!

Hej på er!
Jag tänkte berätta lite om vem jag är. Kan börja med att meddela att jag aldrig bloggat tidigare så ni får ha överseende med att det kanske blir lite knas ibland.

Jag är en tjej från Gagnef i Dalarna som älskar träning och naturliv. Aktiv är nog bara förnamnet. Det där med att ligga och slappa på soffan är inte riktigt min grej. Inledde min träningskarriär inom gruppträning både som deltagare och instruktör. Det var först när en kompis lurade med mig till gymmet och dom tunga vikterna som jag blev fast för styrketräningen och muskelbyggning. Det är många år sedan nu och jag blir bara mer och mer fascinerad över hur man kan forma kroppen.

Jag tävlade första gången på Alströmertrofen (som Alströmerpokalen tidigare hette) 2014 där jag vann både min klass och overallen. Har sedan dess tävlat varje år och sagt att jag fortsätter så länge det går bra och jag känner mig motiverad.

När jag inte hänger på gymmet så jobbar jag 3-skift med tillverkning av svetsprodukter. Den tid som blir över spenderar jag gärna i skog och natur där jag tankar energi.

Lite snabbfakta

Namn: Anna Norberg
Instagram: @fitnessgollum
Tävlingsgren: Bodyfitness
Coach: Klaudia Larson
Tävlingsteam: MM Sports

Tidigare tävlingar:

2014
* Alströmertrofen BF -163 cm 1a + overall
* SM BF -158 cm 4a
* Luciapokalen BF -163 cm 5a

2015
* Tyngre Classic 1 -163 cm 2a

2016
* Battle of Scandinavia BF -163 cm 2a
* Tyngre Classic lll BF -163 cm 4a

2017
* Battle of Sweden BF-163 cm 3a
* Tyngre Classic lll BF -163 cm 1a + overall

Aktuellt: Dietar för fullt mot Sweden Grand Prix om 8 veckor.

Följ min nedräkning
Dom kommande 8 veckorna ska ni få följa med på nedräkningen av min diet inför Sweden Grand Prix i Malmö den 21/4. Ni kommer få ta del av tankar kring både det ena och det andra om hur mina dagar kan se ut på diet.

Det här var en liten introduktion om vem jag är. Nu ska jag njuta av min cheatday och ladda inför ett ryggpass med coachen.

annas_pannkakor.jpg

Laddar för ryggpass med coachen

See ya soon!

Kram Anna