Grym helg!

Jaha då sitter man här och trampar efter det allra sista benpasset innan tävling. Känns fantastiskt skönt då mina ben känns slitna av all cardio dom fått utstå en längre tid nu.

Denna helg har varit en av dom bästa under dieten! Med bara 1 ynka vecka kvar till tävling så är jag tacksam att det blev så.

Jag har ju som jag skrivit i tidigare i inlägg inte mått helt på topp på sistone pga envisa hjärnspöken som gjort mig sällskap.
Har nu återfått fokuset och dom braaiga tankarna. Så nu ska det krigas ända in i mål.

I fredags fortsatte förvandlingen mot svanen. Då var det dags för klorna att vässas till. Gjorde nagelförlängning hos en jätteduktig tjej och jag blev väldigt nöjd med resultatet.
Det är ovant med så långa naglar dom första dagarna. Man måste trixa och vinkla fingrarna på ett helt annat sätt än man är van vid när man ska göra nåt så enkelt som att dra igen en dragkedja tex.

På lördagen hade jag en fotografering inbokad i Stockholm. Så tack för att den värsta vätskeansamlingen från den månatliga tjejveckan hade försvunnit. 🙂
Började dagen med att bli sminkad av en make up tjej i Borlänge som ligger 2 mil ifrån där jag bor. Tanken var att jag och min chaufför skulle åka direkt därifrån mot Stockholm när jag var klar.
Men så blev ju inte fallet eftersom min diethjärna hade glömt mobilen hemma på köksbordet. I vanliga fall hade jag bara tyckt det varit skönt att få vila från den där telefonen. Men just idag hade jag ju verkligen behov av att kunna hålla kontakten med fotografen ifall nåt skulle hända.
Lyckades dock behålla lugnet och hann precis fara hem, hämta mobilen och vara på plats i Borlänge precis i bestämd tid för avresa mot huvudstaden. Puh!
Tog med en kompis som chaufför eftersom jag vägrar köra i Stockholm. Han är guld värd som ställer upp på mina upptåg!

Väl framme i Stockholm tog vi oss till Pro Gym mitt inne i smeten där fotningen skulle äga rum. Gillade den lite rustika känslan där inne. Kändes att det lyfts en å annan vikt där i många år.

Grymma fotografen Sean Nelson kommer från USA och fotar för Her Biceps. Jag har följt han länge på Instagram och tänkt många gånger att det hade vart kul att fotas av han nån gång när man va i form.
Nu passade det ju fantastiskt bra att han skulle komma till Sverige när man är 1 vecka ut från tävling.
Vi fotade både inne på gymmet och utomhus med olika outfits. Som tur va så har ju äntligen vårsolen börjat värma lite så man slapp posera med istappar i håret.
Riktigt skoj fotning och nu väntar jag med spänning på att få se resultatet.

Idag söndag inleddes med en fin morgonpromenad. Kändes som att jag och rådjuren va dom enda som va vakna vid den tiden. Skönt att starta dagen med härlig morgonluft innan man tar tag i alla bestyr.

Nu har den så kallade peakweek dragit igång och jag känner mig redan som en konstant kissnödig vattenballong. Ska dricka ca 6-7 liter vatten idag är det tänkt så det är klart det måste komma ut nånstans också. 🙂
Men jag ser fram emot den här veckan! Nu är byggningen klar. Det ska bara finslipas lite och sen är man redo att kliva upp på scenen.

Dags att fara hem och laga till några kg kyckling nu.

See ya soon!

Kram A

20180414_190801.jpg

Jag och Sean Nelson
20180415_060929.jpg

Guldmorgon
20180413_191214.jpg

Tävlingsnaglar