Team Sweden på VM Mexico äntligen- efter lite om och men;)

…och vilken resa vi har haft!! Efter +30 timmar fick team Sweden äntligen komma fram och checka in på hotellet.. Och äta sin efterlängtade frulle!! Men vägen hit var lååång ! Lite omständigheter som uppstod om man säger så.. För att dra vårt lilla äventyr snabbt så började allt med förseningar på Arlanda och flyget som skulle ta oss mot Frankfurt där vi hade 1 h på oss att byta. När vi landade i Frankfurt hade vi alltså dryga 30 min och det är ju ingen liten flygplats precis! Lissan tog täten & vi fick springa – Slingrande väg genom hela flygplasten – hissar, konstiga bakvägar raka rullbandssträckor..ja you name it – när vi väl kom fram till gaten som skulle ha boardat sista var de såklart också sena så från 15 min av adrenalinkick till eftersvettningar och åter väntan..

Själva långflyget till Mexico kan jag faktiskt inte klaga på och timmarna av powernaps varvat med matlådor, bensträck, toabesök, mingel och film gjorde att timmarna flög iväg förvånansvärt fort! Var nervös att min rastlösa själ skulle bli otålig men icke 🙂 Men det var NU det riktiga äventyret tydligen skulle ta fart – kommer av och tullkön är nog den längsta cerpentinslingrande jag någonsin fått stå i och såklart får jag ett vad vi kan kalla sockerfall-diet-efterflygtryck-dålig luft-svimnings-astma-panikattack , kommer ju alltid så lägligt! Bara att bita ihop och jag tuppade som tur var inte av men andningen är fortfarande krass. Har haft problem med detta sen i somras och är under ”utredning” så kom inte som en shock direkt att det skulle inträffa någon gång under resan! väl framme vid tullen ska man trycka på en slump- knapp och såklart blinkar bara min rött, vilket betyder jag har äran att få mina saker igenomtittade och såklart åker samtliga matlådor jag har fixat och förberett så jäkla noggrannt. Riktigt surt men sånt får lösa sig, finns ju inga problem utan bara utmaningar – är ju mitt passande mantra haha…Riktigt fail! Folk som känner mig vet ju vilket kontrollfreak jag är så detta sabbade ju lite min agenda, och så fick jag höra att man lätt blir magsjuk här och jag med mitt känsliga system håller tummarna att jag klarar mig från allt iaf fram till tävling !;)

Transfer till hotellet då? Jooo visst var bussen som skulle ta 4 h på plats … Men såklart ska inte denna process gå smidigt heller – nu skulle vi vänta i 4 h på EN person från Finland ! Vi blir körda till en restaurang och där kan man iaf inte klaga på gästvänligheten! dietmat a la kyckling ris och grönsaker serverades och jag fick tillochmed gladeligen med mig kött till idag- så där hängde vi x antal timmar trötta och allmänt diethjärnade till säkert 6 timmar på natten då en annan buss kördes in som skulle ta oss sista biten. Platser till alla i bussen hade de löst med köksstolar, kvav luft med en lukt av tigerbalsam och i princip hela vägen på vad som var mer än 4h så spelades Mexikansk pop ur högtalarna. Helt underbar stämning som vi skämtade gott om dock – ibland måste man bara se det komiska i hela – arr åka utomlands och tävla är inte bara glam med andra ord;) Vissa låg på golvet andra försökte sitta bekvämt på de mindre trevliga sätena.. Kisspauser gjordes vid vägkanten i diket och Lissan och jag lyckades nog moona x antal bilister!

När vi alltså rullade in i vårt community gate område vilket hotellet ligger inom (thank god vi är ju trots allt i Mexico liksom..) så var det ett lättnadens halleluja moment. Men såklart inte bara massa bu på vägen ( och det är ju faktiskt lite såna här händelser som gör resan lite sådär komiskt charmig när man tänker tillbaka på den i framtiden;)Nu började BÄ-na – checkade in och jag öppnade dörren till ett stort fräsch rum i vilket jag kommer trivas väldigt bra! hotellet i sig är riktigt bra med wifi som faktiskt fungerar ( än så länge och inte som i Spanien på EM..) vilket gladde oss alla för då kan vi ha kontakt med er därhemma!! Buffen var riktigt fin och då har vi bara kommit till frullen – mexikansk mat i alla versioner vilket jag ser fram emot att testa efter tävling – Här är gym och annat och vi hade faktiskt inte kunnat få det bättre! Och vafan – vi har turen att vara i Mexico och tävla på VM !! bara det är en underbar bedrift i sig som gör det mesta värt det!

Så team Sweden tog sig igenom en tuff jäkla evighetsresa av väntan men slutet gott allting gott och nu hoppas vi att detta fortsätter i samma stil och helgen blir riktigt lyckad!!

Dagens schema för min del? Sista styrkepasset nu och cykla igång blodcirkulationen lite- förutom det ska jag göra så lite som möjligt dvs vila, plöja serier, ta ett bad, äta .. Ja relaxa och återhämta mig i form! Imorgon är inreg och förhoppningsvis vet vi snart vilken dag vi tävlar också!
Förhoppningsvis har jag möjligheten att göra lite kortare updates här och på instagram, så stay tuned!

Puss & kram
Antonia med Team Sweden !!

received_m_mid_1412269935108_7f0bb0a33acc388491_0.jpeg

Obligatoriska Takeoff-selfien – supertaggad!woooho
received_m_mid_1412269933245_69c94628bbaf511a40_0.jpeg

Ja och vår mysiga buss Mot hotellet
received_m_mid_1412269503640_bb2ab269d5388ece99_0.jpeg

Rummet & min utsikt hehe! Kanske inte den bästa men För i övrigt är husen och staden riktigt roliga i sin arkitektur !
received_m_mid_1412269943638_6f2cf177bb24dc7d12_0.jpeg

Gottesaker av buffen jag vill ha! Förutom det klassiskaMassa frukt och roliga knyten fyllda med köttfärs och annat – enchiladas, röror nachos osv till frulle? Som serveras till 13 – manana var det ja!
received_m_mid_1412271602115_03eab450d54d1d6d19_0.jpeg

Team Sweden !!